A férjem védelmében, mi a lényege a címnek és mi köze a film történetéhez?
A férjem védelmében, eredeti címe: The Good Wife, amely szó szerint azt jelenti : 'a jó feleség',
Alicia Florrick valóban jó feleség, ,mert meg tudott bocsátani a férjének a szexbotrányok után, vissza is fogadta az életébe, és ezen kívűl a gyerekei érdekét is figyelembe vette.
Egyszer Jackie is megemlíti Aliciának, amikor Petert visszafogadja az otthonába :"Jó feleség vagy Alicia."
Lehet hogy van egy kicsi köze ahhoz hogy a férjet folyamatos támadások érik hogy akadályozzák az előbbre
jutását a kampányban,és Aliciát és folyton zaklatják kérdésekkel a riporterek és midig frappánsan tud válaszolni és nem tudnak belekötni,mindezt ügyvédként teszi ezért a (védelmében).
Én sem néztem az elejétől de asszem az is közrejátszhatott hogy Peter börtönben volt és Alicia segítségével jutott ki.
De ebben már nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!