Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlana valaki JÓ zombis filmet?

Ajánlana valaki JÓ zombis filmet?

Figyelt kérdés

Amiket már láttam:

Holtak hajnala, Haláli hullák hajnala, Zombieland, The walking dead-et is nézem, Tébolyultak (többé kevésbé zombis), Resident evilre még bevallom nem tudtam rávenni magam, bár az első részt kétszer elkezdtem (bealudtam)...

Bármi jöhet, anime is, vagy sorozat. Esetleg ha valaki nem tud zombisat ajánlani, valami más nagyon jó?

2013. febr. 5. 14:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én egy igen kevéssé ismertet ajánlok neked:

The dead(Holtak)(2010).Afrikában játszódik,szépek a helyek,izgalmas és szerintem látványban sem utolsó.Szóval elég eredeti,egy zombifilmhez képest,én nagyon ajánlom,nem fogod megbánni ;)Csak este nézd.

2013. febr. 5. 15:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Most első körben megnéztem Az út című filmet, nagyon tetszett, de olyan elkeserítő az a világ ami abban lett. Aki nem látta, és szeret dráma jellegű filmeket nézni, annak nagyon ajánlom. Izgalmas is volt persze, meg nem egy helyen gyomorforgató. Köszönöm az ajánlást!
2013. febr. 5. 23:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem a 28 nappal később-et is. Hát nem volt rossz, de nem tudom miért volt ilyen rossz a minősége! Az összes verzió (még az 1080p is) olyan volt mint egy ősrégi VHS kazi. Na mindegy :) Meg fura volt a kamerakezelés is.
2013. febr. 7. 17:00
 14/14 Adácsi Adrián Gábor válasza:
fidó avagy jó a zombi a háznál a nem anyira zombis de vannak benne zombik
2013. máj. 4. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!