Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek nem lett volna...

Szerintetek nem lett volna sokkolóbb a befejezése a Harcosok klubjának, ha a végén a a narrátor meghal?

Figyelt kérdés
Így is a világ legjobb filmje és könyve nem arról van szó :D De szerintem Palahniuk ha a végén kinyírja a narrátort akkor, az még sokkolóbb lett volna... Gondoljatok csak a filmre, ha például a halántékának szegezi a pisztolyt és tiszta pókerarccal ránéz Tylerre és fejbe lövi magát...És eléri a teljes mélypontot, ahonnan már nincs lejjebb :D Így is tökéletes a film, de szerintem ez is egy király befejezés lett volna :D Mit gondoltok?
2013. febr. 4. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó fiatal (gyerek) lehetsz, ha azt hiszed, hogy ez a teljes mélypont...
2013. febr. 4. 23:21
 2/4 cathilina ***** válasza:
Ha megnézed a film elejét, látod, hogy a garázsban még mindig aktív a kocsiban a bomba. Az ő épületük is ugyanúgy fel fog robbanni, mint az összes többi. Szerintem ez így azért elég hatásos.
2013. febr. 5. 01:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Első: Miért gondolod így? Szerintem nem nagyon lehet annál mélyebbre kerülni, mint ahová a narrátor került, ezt még csak fokozná az az öngyilkosság. És itt a pókerarcon van a hangsúly, hogy látnád rajta azt, hogy már tényleg semmi sem érdekli őt. Pont ahogy az Tyler filozófiája leírja.

Második: Szerintem simán átvihette őt Tyler egy másik toronyházba. Szóval nem biztos, hogy abban a toronynak a pincéjében vannak a bombák.

2013. febr. 5. 19:47
 4/4 cathilina ***** válasza:
Nem vitte át. Az elején konkrétan azt látjuk, hogy a kocsiban számlál vissza a bomba, a kamera emelkedik (vágás nélkül) és látjuk Edward Nortont. Ugyanaz az épület.
2013. febr. 5. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!