Az Amadeus című film mennyire élethűen mutatja be Mozart életét? Tényleg ilyen ember volt?
Figyelt kérdés
Egyébként ének órán néztük, és szerintem nagyon jó film, szinte kezd érdekelni a klasszikus zene...2013. febr. 4. 20:27
1/2 anonim válasza:
Én azt olvastam több forrásból is, hogy Mozartot ilyen emberként ismerték. Fiatalosan pimasz, már-már arcátlan modorú volt, de a tehetségét senki sem vitatta.
2/2 Alexa Szjg-er válasza:
Igen ilyen volt azért volt ilyen mert nem volt gyerek kora .
Gondolj bele 4-éves korától kezdve csak koncerteket adott elő meg zenéket írt és nem hagyták hogy játsszon .
Ezért volt az hogy mikor felnőtt "gyerekesen " viselkedett
meg megszegte a szabályokat pl: káromkodás ,nem hordta a parókát amit kötelessége lett volna .
Szerintem 99% jól adja elő az életét de én a gyerek korát hiányoltam a filmből .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!