Tondi kérdése:
Mi ennek a horrorfilmnek a címe? SOS
Figyelt kérdés
A főhős egy csaj akinek az édesanyja halála után egy szellem kezd jeleket adni. Eltűnik a lány testvére és talán a gyereke is, nyom nélkül, a lány egy "szellemekkel beszélő" segítségét kéri, aki elmondja, hogy egy nő szelleme az aki üldözi, aki gyilkosság áldozata lett.
végül kiderül, hogy aki a szellemet anno megölte, az a főszereplő csaj (halott) anyjának a testvére, aki még mindig él! (az elhunyt anya lakásában rejtőzik).
2013. febr. 4. 17:46
1/5 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, de a Mama valami ilyesmiről szólhat, nemrég jelent meg. Csak a bemutatóját láttam.
2/5 A kérdező kommentje:
ez nem az a film. a főszereplő egy felnőtt nő, nem gyerek. és egy gyilkos után "nyomoz", a halott nő szelleme irányítja.. egy néhány éves film lehet, nem olyan új
2013. febr. 4. 18:47
3/5 anonim válasza:
Esetleg annyit tudnál segíteni,hogy melyik országból való?
4/5 A kérdező kommentje:
szerintem talán amcsi..
2013. febr. 4. 19:28
5/5 anonim válasza:
nem lehet hogy a "31.Kilométer"című filmet keresed? Ez azt hiszem spanyol vagy mexicói thriller .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!