Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi az a rajzfilmsorozat,...

Mi az a rajzfilmsorozat, gyereksorozat, amit örökre levennél a tévé képernyőjéről? (több is lehet) Miért?

Figyelt kérdés
Nos, én most itt ötleteket nem írok, de azt veszem észre, hogy bizonyos tekintetben kezdenek igénytelenek lenni a gyártók, főleg a kicsiknek készülő sorozatok terén. Mint ha nagyon butának gondolnák a gyerekeket, nagyon sarkítják, szélsőségesítik, nem életszerűek. Voltak régen is kicsiknek készült műsorok, de valahogy igényesebbek voltak, mint a maiak. Még nincs gyerekem, de már tudom, hogy mi elé nem fogom odaültetni, nem akarom, hogy bugyuta sorozatokat nézzen.
2009. szept. 3. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Gyakorlatilag mindegyiket.

Az egy dolog, hogy erőszakosak - de ezeknek a lényege maga az öncélú erőszak. Nagyon is valóságos példákat mutatnak a gyereknek. Nem hiszem, hogy csak ettől lenne rossz, ha az lesz - de ez mindenesetre rátesz még néhány lapáttal.

2009. szept. 4. 00:12
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Scooby Doo.
2009. szept. 4. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
A Scooby Doo igenis jó mese! Még most is nézem és emlékszem, hogy kiskoromban is imádtam. Mondjuk lehet, hogy én vagyok a deffektes, mert apukámmal este farkasembereset játszottunk...
2009. szept. 4. 17:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Az erőszakosokkal nekem spec. nincs bajom, mert a szülő dolga elmagyarázni a gyereknek, hogy mi miért történik.

A bajom azokkal van, amik lehetetlen világképet mutatnak. Pl. én akkor most írok egyet, a Lazy Townt venném le a tévéből. Hogy magyarázod meg a gyereknek, hogy a sorozatban szereplő gyerekeknek sose látják a szüleit, és még említés sincs róluk, hogy van vagy volt valaha anyukájuk-apukájuk? Csak egy példa, ami zavar benne.

2009. szept. 5. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!