Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Warm bodies (Meleg testek)...

Warm bodies (Meleg testek) film mikor lesz magyarországon?

Figyelt kérdés
Mikor adják ki a mozikban feliratosan, vagy szinkronosan? egyáltalán várható, hogy Magyarországon is vetítsék ezt a filmet?

2013. febr. 3. 17:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A mozikban adni fogják ^^. Én már láttam a filmet és ha nagyon megakarod nézni,akkor már most megnézheted. Magyar felirattal megtalálod a Moovie cc-n Eleven Testek névvel :).
2013. febr. 21. 18:01
 12/14 A kérdező kommentje:
igen már láttam tegnap, szerintem tökjó:D
2013. febr. 21. 18:49
 13/14 anonim válasza:

"Azt reklámozzák, hogy ez az ''Új Twilight''"

Nem tudom hogy ez számodra kedves kérdező jó hír e de többek számára biztosan, köze nincs a Twilight-hoz esetleg csak annyi hogy ez is egy könyv alapján készült de amugy ez egy romantikus vígjáték. a Twilight pedig inkább dráma... a Warm Bodies egy irdatlanul jól kivitelezett, élvezetes, izgalmas film nekem nagyon tetszett . Tényleg nagyon ajánlom mindenkinek, rengeteget nevettem rajta.

Amit nem értek hogy ki volt az a barom állat aki elkezdte a Warm Bodies-t a Twilight-hoz hasonlítani . Egyszerűen nem összeegyeztethető a kettő teljesen más műfaj.. Olyan mintha egy Rock számot akarnánk összehasonlítani egy Jazz-számmal...Nem lehet!!

No mindegy . Alapjába véve mint már mondtam is nagyon jó film lett, ha megnézet csomót fogsz nevetni :D Tényleg ajánlom.

2013. márc. 28. 23:40
 14/14 A kérdező kommentje:
már én is láttam kb. 1 hónapja magyar felirattal, nekem tetszett :)) jó film, és ha kiadják a mozikban szerintem elmegyek arra is. Én is hallottam róla hogy ez az új Twilight... szerintem arra gondoltak, hogy ennek is akkora sikere lesz mint egykor a Twilight-nak. A vélemények megoszlók mivel egyesek szerint a zombi az legyen olyan, mint ahogyan eddig megismertük őket.. Én viszont nem bánom hogy eltértek a megszokottól és összehoztak egy kicsit komolytalanabb romantikus filmet. Ajánlom másoknak is hogy nézzék meg!
2013. márc. 29. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!