Warm bodies (Meleg testek) film mikor lesz magyarországon?
"Azt reklámozzák, hogy ez az ''Új Twilight''"
Nem tudom hogy ez számodra kedves kérdező jó hír e de többek számára biztosan, köze nincs a Twilight-hoz esetleg csak annyi hogy ez is egy könyv alapján készült de amugy ez egy romantikus vígjáték. a Twilight pedig inkább dráma... a Warm Bodies egy irdatlanul jól kivitelezett, élvezetes, izgalmas film nekem nagyon tetszett . Tényleg nagyon ajánlom mindenkinek, rengeteget nevettem rajta.
Amit nem értek hogy ki volt az a barom állat aki elkezdte a Warm Bodies-t a Twilight-hoz hasonlítani . Egyszerűen nem összeegyeztethető a kettő teljesen más műfaj.. Olyan mintha egy Rock számot akarnánk összehasonlítani egy Jazz-számmal...Nem lehet!!
No mindegy . Alapjába véve mint már mondtam is nagyon jó film lett, ha megnézet csomót fogsz nevetni :D Tényleg ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!