Egy filmet keresek. Jó pár évvel ezelőtt láttam, de akkor nem kötött le, ezért nagyon halványak az emlékek. Egy családról szól, de hogy a férfi vagy a nő benne a főszereplő?
Figyelt kérdés
-azt nem tudom.. 2"világról" szól. Az egyiket színesen (valóság) a másikat fekete-fehéren (képzelet) mutatják. Aztán a végén a csattanó, hogy mégis a képzelet a valóság, és fordítva. és azt hiszem az volt a "képzelet", hogy halott a családja. A film végén haza megy. Aztán ugye kiderül számunkra, hogy ez volt a valóság. Nem tudom érthetőbben elmagyarázni. De most nagyon szeretném megnézni! Melyik film ez? örök hálám.!2013. febr. 3. 13:06
2/8 A kérdező kommentje:
sajnos nem az.. :S
2013. febr. 3. 14:49
4/8 A kérdező kommentje:
ez sem.. :S
de azért köszönöm nektek!
annyival kiegészíteném, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy a férfi a film főszereplője.. és amikor hazamegy, akkor éppen a valóságban van(színes) és keresi a családját (egyébként egy nagyon szép házról beszélünk), mert ugye csak a képzelt világban halottak.. és itt rájön, hogy nem.. az is lehet, hogy beteg a férfi..(valami elmebaj)
csavaros film, ezért nehéz elmagyarázni is, főleg ennyi emlékkel.. :S
tényleg minden tiszteletem azé, aki megtalálja..
több, mint 1éve keresem már.. az utolsó esélyem vagytok.. :S :D köszönöm mindenkinek! :)
2013. febr. 3. 15:43
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
valóban nem, de neked is köszönöm szépen! :)
2013. febr. 3. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!