Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondtok olyan vígjátékot amit...

Mondtok olyan vígjátékot amit szerettek és jó?

Figyelt kérdés
pl olyan hogy nekivágnak egy hosszú útnak xy ügy miatt és folyton bajba kerülnek de végig ökörködik az utat.(nem múszály ezzel a sztorival ez csak példa volt. létszíves ne ne a régi slágereket fújátok amit 6ezerszer adtak a tv-be meg mozikba)

2013. febr. 2. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak olyan vígjátékot szeretek, ami rossz.

Helyesírásod meg hihetetlen, remélem 14 még nem múltál el, ha igen, akkor ülj le nyelvtanozni néha.

Egyébként Harold & Kumar trilógia bejött, és az pont olyan, hogy valaminek nekivágnak és közben folyton valami bajba kerülnek, ráadásul tv-be sem nagyon láttam még.

2013. febr. 2. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Heló!

Váalsztottam, laza, kultikus és nagyon jó vígjátékokat is.

Cool túra, Felvéve, Lovagregény, Az 50 első randi, Shop-stop, Brian élete, Jég veled!, Dogma, Felhangolva, Idétlen időkig, Vaskabátok.

Jó szórakozást!

2013. febr. 2. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Kung Fu Panda, Eltakarítónő, Shop-show, Haláli hullák hajnala, Blöff, Szerepcsere, van aki forrón szereti, Dollárpapa, Legénylakás, Sógorom a zugügyvéd.

Még írtam páat. Van, amit játszott a TV elég sokat, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül láttad is - elvégre ezt nem tudhatom.

2013. febr. 2. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
a végzet pengetője az olyan amit írtál
2013. febr. 2. 23:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Cool túra és Shop-stop egyik kedvenceim

Én az Austin Powers filmeket szeretem még nagyon meg Adam Sandler-től a Ne szórakozz Zohan-nalt és a Kellékfeleséget

2013. febr. 3. 00:12
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. néztem előzetest és vannak nagyon jók még 1x köszi mindenkinek:)
2013. febr. 3. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!