Mondtok olyan vígjátékot amit szerettek és jó?
Csak olyan vígjátékot szeretek, ami rossz.
Helyesírásod meg hihetetlen, remélem 14 még nem múltál el, ha igen, akkor ülj le nyelvtanozni néha.
Egyébként Harold & Kumar trilógia bejött, és az pont olyan, hogy valaminek nekivágnak és közben folyton valami bajba kerülnek, ráadásul tv-be sem nagyon láttam még.
Heló!
Váalsztottam, laza, kultikus és nagyon jó vígjátékokat is.
Cool túra, Felvéve, Lovagregény, Az 50 első randi, Shop-stop, Brian élete, Jég veled!, Dogma, Felhangolva, Idétlen időkig, Vaskabátok.
Jó szórakozást!
Kung Fu Panda, Eltakarítónő, Shop-show, Haláli hullák hajnala, Blöff, Szerepcsere, van aki forrón szereti, Dollárpapa, Legénylakás, Sógorom a zugügyvéd.
Még írtam páat. Van, amit játszott a TV elég sokat, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül láttad is - elvégre ezt nem tudhatom.
Cool túra és Shop-stop egyik kedvenceim
Én az Austin Powers filmeket szeretem még nagyon meg Adam Sandler-től a Ne szórakozz Zohan-nalt és a Kellékfeleséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!