Tudnátok nekem ajánlani jó horrort? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Valami olyan horrort keresek,ami olyasmi mint az ismeretlen hívás,vagy a viasztestek.tehát ilyen idegtépő.tudnátok nekem ajánlani?mert beteg vagyok,aztán most nem tudok semmit se csinálni.:D:S ??2013. febr. 2. 09:51
2/8 anonim válasza:
Sinister,A jelenés, ezek nem pont olyanok amit leírtál de nem rég adták ki őket és szerintem elég jók főleg az első.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!:)))
2013. febr. 2. 11:31
4/8 anonim válasza:
Nem inkább Nem fogadott hívás? :)
Egyébként annak az eredetijeit ajánlom:
Chakushin ari 1-2-3(One missed call 1-2-3).Szinkronnal nem találod meg,felirat az van hozzájuk.
5/8 A kérdező kommentje:
nem,ismeretlen hívás.:) nem olyan ismert film:s de ajánlom mindenkinek az a kedvenc horror filmem!:$$
2013. febr. 2. 14:47
6/8 anonim válasza:
-mártírok
-halálos kitérő (1-5)
-rest stop
-aki bújt aki nem( ennek csak az első része jó :D )
-borzongás
-az árva
-azonosság
-hívatlan vendég
:))
7/8 anonim válasza:
Tényleg.Ezt nem tudtam,kérdező,elnézést :) Azért,amit mondtam attól még megnézheted.
Meg esetleg a Két nővért is(hívatlan vendég eredetije).
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben,és köszönöm a válaszokat!Hasznos volt.:):):):)
2013. febr. 2. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!