Ehtu kérdése:
Odaát 5. évad lesz az RTL Klub-on?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 00:36
1/13 anonim válasza:
Nem tudom!
Remélem segítettem. :)
2/13 A kérdező kommentje:
nem nagyon,már 3 órája nézem az rtl-t,de csak ilyen gasztrotura és autománia megy :(((((
2013. febr. 2. 00:58
3/13 anonim válasza:
Az utolsó ekkor volt:
RTL Klub 2013. január 25. péntek 23:35 Odaát: Lucifer diadala (évadzáró epizód) (IV. évad 22. rész)
A többinek nyoma sincs.
4/13 A kérdező kommentje:
vajon szünet lesz a 4. és 5. évad között?
2013. febr. 2. 12:18
5/13 A kérdező kommentje:
az számit hogy én erdélyből nézem:)(Erdélyi vagyok)
2013. febr. 2. 12:20
6/13 A kérdező kommentje:
*?
2013. febr. 2. 12:20
7/13 anonim válasza:
úgy érted, hogy oda később érne el az RTL adása? :D
Nem számít amúgy! :)
8/13 anonim válasza:
Nem mostanában fogják folytatni szerintem, erre a 4. évadra is éveket kellett várni, hogy leszinkronizálják :/
9/13 anonim válasza:
Ha jól rémlik, akkor először lement az 1. évad, aztán megint lement az 1. évad, aztán lement a 2. évad, aztán megint lement a 2. évad, aztán lement a 3. évad, aztán megint lement a 3. évad, aztán lement a 4. évad, aztán talán megint lemegy a 4. évad, és ez a statisztika folytatódik tovább, miközben idén október elején kezdődik a 9. évad, csakhogy nem nálunk. Szóval még az is lehet, hogy csak jövőre indul az 5. évad az RTL Klubon. De azt azért remélem, hogy annak a szinkronja nem lesz olyan szar, mint a 4. évadé. Az eslő három évadot nem láttam eredeti nyelven, de nem is akarom, hogy nehogy bosszantson az eredeti szöveg és a szinkronszöveg közötti különbség, mert sokszar oktalanul teljesen más a szóhasználat is és a szöveg is. Meg hát a szinkronszínészeket borzalmasan választják ki. Simonyi Balázs Sam hangjaként egynek oké, de Alastair szinkronszínésze... Ennek ellenére azért örülnék neki, ha már idén elkezdenék az 5. évadot az RTL Klubon.
10/13 anonim válasza:
én úgy tudtam,hogy december 13.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!