Katasztrófafilmeket keresek. Sorolnátok?
Holnapután
2012
Ha ránk szakad az ég
Heló!
A Poseidon katasztrófa, Pokoli torony.
Jó szórakozást!
köszi,
de nem szórakozás miatt kellenek:(
Válaszolni akartam, de minek?
"nem szórakozás miatt kellenek:("
Hát akkor mire? Hogy sírj rajtuk? Vagy mi? Mert ezek csak FILMEK! Az egyik legröhejesebb és legálszentebb dolog lenne ezeken sírni és modnjuk az embereket hibáztatni, temetni a földet...
Továbbá próbálj már meg gondolkodni a szórakozás szó fogalmán - mert marha rosszúl tudod. Nem egyenlő azzal, hogy: csak nevetni nevetni.
Vicc...
Ne haragudj, 'kedves' utolsó, de ennyire ostobának azért nem gondolhatsz senkit: persze, hogy az ember általában azért néz filmet (bármilyet), hogy szórakozzon!
De az én szempontomból most nem ez a helyzet:
szakdolgozatot írok ugyanis, s kutatás céljából kell.
Ha megnyugodtál, szívesen fogadom az általad említeni akart filmeket.
Köszönöm.
Névtelenül írsz egy oldalra, amin a kérdések nagy része blődség, vagy a kérdezőt nem rdekli a válasz.......
A cálaszod "de nem szórakozás miatt kellenek:(" volt, ami sokkal közelebb áll az általam említett dolgokhoz, mint ahhoz, hogy kitalálja az ember, hogy Te most szakdolgozatot írsz.
A válaszok, kérdés alapján írtam a megjegyzést, ami reflektálhatott az igazságra - nagyarányú igazolással.
Most, hogy tisztáztad, mi a helyzet, természetesen tárgytalan.
Ami persze mást nem von maga után, vagy nem eredményez.
A filmek: Outbreak, Másnap, Ne várd a csodát! - különösen ajánlott.
Köszi a filmeket, utánanézek.
Azonban az első mondatoddal nem teljesen értek egyet. Persze, rengeteg idióta (unalomból feltett) kérdés van, de van sok hasznos is. Csak tudni kell szelektálni.
Igazad van, nem voltam körültekintő a kérdés megfogalmazásában. Bocsánat.
De hogy tényleg hasznosak tudnak néha lenni a válaszok, az most be is bizonyosodik.
Sokat segítettél, segítettetek (különösen azért, mert - időm, gyerek miatt - nem tudok sok filmet nézni, vagy már nem emlékszem).
Köszönöm még egyszer mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!