Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mást is kiakasztott az Ideglel...

Mást is kiakasztott az Ideglelés Csernobilban című horrorfilm?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, már több mint 50 horrorfilm van a hátam mögött, köztük a Kaptár, Végső Állomás, Parajelenségek, Kör, Silent Hill, és még egypár... De valamiért ez a film borzalmasan nyugtalanná tett. SPOLIER!!! Ok. mindenki meghal, mint mindegyik horrorfilmben, amit Oren Peli rendezett, de azért ilyesmire nem számítottam! Azt hittem valami nyugis szellemes, démonos horrorfilm lesz, nem pedig ilyen zombikutyás -emberes film.

Igaz, magából a kameravezetésből is ráismertem Peli művére, de ha csak magát a történetet nézzük le a kalappal. SPOLER!!! Habár szerintem abszurd, hogy a szovjetek csak úgy a többi zombi közé dobnak egy úgymond egészséges embert...

Szóval, kinek mi a véleménye aki már látta feliratosan, vagy magyar szinkronban?

2013. jan. 31. 18:55
1 2
 11/14 Horvát Viktória válasza:
#9 sajnos nem lenne a 2. rész jobb az első rész! mert bármilyen filmben legtöbbször az első rész a legjobb. Ha már ennek az első része rossz volt akkor mit várunk a második résztől?
2017. júl. 19. 11:30
 12/14 Horvát Viktória válasza:
*a 2.rész jobb az első résznél
2017. júl. 19. 11:31
 13/14 anonim válasza:
Zombikutyák mennyire vannak kidolgozva? :D Google képkeresőn vérfarkas szerű élőlényeket kapok találatnak.. Valaki körülírja nekem őket?
2017. aug. 8. 10:10
 14/14 Puffinlekvár ***** válasza:

Őszintén,igen,Még csak a napokban láttam. Mert nagyon unalmasnak tűnt régebben.

Az a kezetlen-lábatlan lény ott lent,nagyon kivágta nálam a biztosítékot. Meg végig izgultam,hogy na,azok ketten csak túlélik. Napok óta dilemmáztam,hogy van-e benne Hills have eyes-os kifutás,és hogy Uri gonosz-e és megölni viszi-e az embereket,mert emiatt az Adidas pulcsi miatt nem volt szimpatikus,de azt mondom,nem direkt csinálta. Meg igen,hogy Amandát belökik a végén. De hát gondolom,a fertőzést nem akarják szabadon engedni.Eléggé kegyetlen alkotás,mert mindegyik karakter szimpatikus valamelyest és sajnálja az ember. Eléggé feszült az egész, nyomasztó. Tegnap éjjel kb minden zajtól féltem,mert hogy elvisz a zombi,ráadásul az a kezetlen-lábatlan. :D Most újra megnéztem és az a folyó nagyon fertőzött lehet,ha a kutyák nem mernek belefutni. Viszont a kutyákat miért nem ölik meg a lények? Az is kaja. Na mindegy,lehet,hetente bemegy 5 turista és az elég,meg nem kell megnyúzni. Azzal egyetértek,hogy veszélyes lett volna elengedni őket,mert elmondják a nyilvánosságnak az egészet,de igen,aki empatikus,mint én is,azt fel tudja kavarni,pedig Szerb film,Köpök a sírodra,Emberi százlábú2 meg sem kottyant. Pedig azok sem esti mesék. Ezt meg megnéztem és lecsuktam a laptopot és kimentem a házból,hogy feldolgozhassam.Mondjuk a Paranormal is kemény azért,nekem összességében tetszett a Chernobyl diaries. :)

2019. jún. 30. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!