Clone Wars-ból lesz 6. évad?
bizony hogy lesz és ha jól összeszámolom több lesz mint fél évad :D
Ugye az 5. évadból kimaradt Clovis szál, ami természetesen 3 részes lesz ( Thorn + Embo + Clovis + Scopio -i csata ) Gyártási kód: [ #4.19-4.21 ]
Aztán lesz ugye a 66. parancs történetszál, amiről már 2012 -ben is lehetett tudni de akkor tulajdonképpen Filoni annyit mondott hogy Fives főszereplőe lesz az évadnak ( magyarán egy történetszál róla fog szólni , és ez nem más lesz mint ez a szál :D ) Matt [ aki az Umbara és a Citadel törtéetet írta ] elmodnta hogy ez a szál 4 részes lesz! Gyártási kód: [ #5.12-5.15 ]
Majd csak most tudtam meg hogy Brent Friedman aki a droidos szálat írta a S5 -ben azt mondta twitteren válaszolva egy rajongónak hogy beszélt Filonival és mivel lesz egy prequel szereplő akit utoljára láthatunk nos ő kap 2 részt! Ez ugye 2 rész ami gyártási kódban: [ #5.16-5.17 ]
Yoda történetszála: 2 videó is van róla természetesen. Ez is 4 részes lesz, és Filoni ezt a történetszálat tartja a legjobbnak ami a BC -t illeti :D Gyártási kód: [ #5.18-5.21 ]
És a fejvadászos történetszál. 4 részes lesz, Cad Bane, Boba és Aurra története + Sugi, Hondo, Bossk, Dengar! Ő közülük valaki benne fog lenni Bane, Boba és Aurra mellett! Gy.k: [ #5.22-5.25 ]
És tulajdonképp ennyi.
1. Clovis [ 3 rész ]
2. 66-os parancs [ 4 rész ]
3. Prequel szereplő [ 2 rész ]
4. Yoda [ 4 rész ]
5. Fejvadászok [ 4 rész ]
Összesen 17 rész! 5 történetszál!
Kiegészítve:
A Gyártási kódok azért vannak ott hogy bizonxítsák állításaimat:
Mivel a CEII -ön volt egy concept rajz Valorum kancellárról #5.13 gyártási kóddal! Vagyis ő benne lesz a 66 -os parancs szálba VAGY netán ő lesz a prequel szereplő és így jönnek majd, hogy:
#5.12-5.13: Prequel szereplő
#5.14-5.17: 66 -os parancs?
Kérdéses, de sztem az előző!
Aztán Plo Koon új maszkja is ott van ami természetesen az egyik klipben van amikor megtalálja Syfo-Dyas kardját, és konkrétan ezzel kezdődik a szál és gyártási kódja: #5.18!
Majd Cad Bane hajóját is láthattuk, aminek gyártási kódja: #5.23!
Szóval mind megfelel a fenti írásomnak!
Remélem ezzel sokat segítettem, ha valaki nem tudja esetleg!
hmimi:) :
Nem sajnos nem lesz!
Már az összes bónusz részt (ezt a 13 részt nevezhetjük 6. évadnak) leadták én már végig néztem mindet...És nem ,de egészen jóra sikerültek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!