Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Clone Wars-ból lesz 6. évad?

Csobánci Ádám kérdése:

Clone Wars-ból lesz 6. évad?

Figyelt kérdés

2013. jan. 31. 17:16
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Lesz.

[link]

2013. nov. 29. 12:18
 22/25 Bencekft válasza:

bizony hogy lesz és ha jól összeszámolom több lesz mint fél évad :D

Ugye az 5. évadból kimaradt Clovis szál, ami természetesen 3 részes lesz ( Thorn + Embo + Clovis + Scopio -i csata ) Gyártási kód: [ #4.19-4.21 ]

Aztán lesz ugye a 66. parancs történetszál, amiről már 2012 -ben is lehetett tudni de akkor tulajdonképpen Filoni annyit mondott hogy Fives főszereplőe lesz az évadnak ( magyarán egy történetszál róla fog szólni , és ez nem más lesz mint ez a szál :D ) Matt [ aki az Umbara és a Citadel törtéetet írta ] elmodnta hogy ez a szál 4 részes lesz! Gyártási kód: [ #5.12-5.15 ]

Majd csak most tudtam meg hogy Brent Friedman aki a droidos szálat írta a S5 -ben azt mondta twitteren válaszolva egy rajongónak hogy beszélt Filonival és mivel lesz egy prequel szereplő akit utoljára láthatunk nos ő kap 2 részt! Ez ugye 2 rész ami gyártási kódban: [ #5.16-5.17 ]

Yoda történetszála: 2 videó is van róla természetesen. Ez is 4 részes lesz, és Filoni ezt a történetszálat tartja a legjobbnak ami a BC -t illeti :D Gyártási kód: [ #5.18-5.21 ]

És a fejvadászos történetszál. 4 részes lesz, Cad Bane, Boba és Aurra története + Sugi, Hondo, Bossk, Dengar! Ő közülük valaki benne fog lenni Bane, Boba és Aurra mellett! Gy.k: [ #5.22-5.25 ]

És tulajdonképp ennyi.

1. Clovis [ 3 rész ]

2. 66-os parancs [ 4 rész ]

3. Prequel szereplő [ 2 rész ]

4. Yoda [ 4 rész ]

5. Fejvadászok [ 4 rész ]

Összesen 17 rész! 5 történetszál!

Kiegészítve:

A Gyártási kódok azért vannak ott hogy bizonxítsák állításaimat:

Mivel a CEII -ön volt egy concept rajz Valorum kancellárról #5.13 gyártási kóddal! Vagyis ő benne lesz a 66 -os parancs szálba VAGY netán ő lesz a prequel szereplő és így jönnek majd, hogy:

#5.12-5.13: Prequel szereplő

#5.14-5.17: 66 -os parancs?

Kérdéses, de sztem az előző!

Aztán Plo Koon új maszkja is ott van ami természetesen az egyik klipben van amikor megtalálja Syfo-Dyas kardját, és konkrétan ezzel kezdődik a szál és gyártási kódja: #5.18!

Majd Cad Bane hajóját is láthattuk, aminek gyártási kódja: #5.23!

Szóval mind megfelel a fenti írásomnak!

Remélem ezzel sokat segítettem, ha valaki nem tudja esetleg!

2013. dec. 31. 14:22
 23/25 anonim válasza:
Már van 6.évad irjátok be a gugliba: star wars 6.évad valahanyadik.rész indavideo és kiadja egyenlőre még csak feliratos a disney viszont megint el####ta ashokas szál nincs is benne amugy 13 részes eredetileg 22 volt de a többi részt nem adák ki mert a g##i disney nem is a nézőkre ránk hanem a saját bu*i pénzére amiből bezzeg sok van neki gondol.
2014. ápr. 26. 15:03
 24/25 anonim válasza:
szerintetek Ashoka benne lesz a 6. évadban? Így nem fejezhetik be az ő történetét!!!
2014. máj. 11. 15:29
 25/25 anonim ***** válasza:

hmimi:) :

Nem sajnos nem lesz!

Már az összes bónusz részt (ezt a 13 részt nevezhetjük 6. évadnak) leadták én már végig néztem mindet...És nem ,de egészen jóra sikerültek!

2014. máj. 11. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!