A 2012-es Anna Karenina mozifilmben nektek is feltűnt, amikor a bálból jön vissza Anna vonattal és magyar nyelvű könyvből olvassa: "olajfestmény c. olajfestmény "?
2013. jan. 31. 12:48
2/11 anonim válasza:
Neeeem!!!! Meg akarom nézni, el tudnád küldeni a kép linkjét, mert ez, amit kiírtál, maga a film linkje...
Köszi! :)
3/11 anonim válasza:
Ja, és a képek közt sem találom...
4/11 anonim válasza:
Igen! Ma néztem meg! Tisztára ledöbbentem! Honnan veszik Hollywoodban, hogy a magyar és az orosz nyelv akármennyire is hasonlítana! Vagy ennyire nincsenek képben? Nagyon furcsa... mert egyébként mindenhol cirill betűs feliratok vannak. Most nem akarom tovább minősíteni a filmet, mert nem ez a kérdés témája. üdvj
5/11 anonim válasza:
Jó, nem Hollywood, mert angol-francia koprodukció. De a baki így még viccesebb.
6/11 anonim válasza:
Kedves 2/5! A filmben 31:24-körül van a jelenet.
7/11 anonim válasza:
Köszi, nincs valahol külön videó vagy kép róla? Mert a filmet már láttam, de lemaradtam róla...
10/11 anonim válasza:
De jóóóó! Köszönöm szépen, terjeszteni fogom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!