Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Amy Farah Fowler-t Nem akarják...

Amy Farah Fowler-t Nem akarják már kiírni az agymenőkből?

Figyelt kérdés
Marhára idegesítő karakter. Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem ő egy tök fölös szereplője a sorozatnak. Ami egyébként már rég nem olyan jó mint az első három évadban. És úgy érzem hogy ebben nagy szerepe van Amy-karakterének. Úgy érzem hogy valahogy hozzá igazították sheldont, aki már szintén nem olyan ütős szereplő. Meg egyébként is ha mindenképp össze akarták hozni valami csajjal, legalább ne egy ilyen penészvirággal, szerintem Sheldon jobb pasi,annál hogy egy ilyen nőt tegyenek mellé.
2013. jan. 31. 03:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted. Ez a sorozat a kockaságról szól, és amit Amy szerepére kitaláltak az a személyiség pont passzol Sheldonhoz, persze ez csak az én meglátásom. Amúgy nem tudom hányadik évadot nézed, de én pont fordítva látom, minden résszel egyre jobb lesz.
2013. jan. 31. 05:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, az elején nekem sem igazán volt szimpatikus, de utána már egész korrekt lett, ráadásul sikerült jól megoldaniuk Sheldon szexualitáshoz vonatkozó nézeteit, amihez nyilván kell egy lány is.

Amyt pedig ahogy azt előttem lévő is írta nem a színészhez, hanem a karakterhez írták, ahhoz pedig jól passzol.

2013. jan. 31. 07:48
 3/3 A kérdező kommentje:
2. hozzászóló. Igazad van. Azt hiszem nekem az a bajom ezzel a karakterrel, hogy ha sheldon aszexuális, akkor miért van szükség erre a nőre. De tudom a sorozat készítői elutasítják azt a meglátást miszerint sheldon aszex lenne. Hát remélem sikerül megkedvelnem amy-t . Egyébk. tudom hogy kockákról szól. De Amy karaktere valahogy annyira életidegen.. pedig amúgy meg bírom Maym Bialik-ot (ha jól írom a nevét).
2013. jan. 31. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!