Miért van az, hogy bármilyen amerikai filmet nézek,1-2 kínai biztos, hogy van benne?
Általában nincsenek, csak akkor ha fontos szerepük van, például egy boltba betörni éjszaka és kilopni!
Értelmes választ kérek nem kötekedést!!
Talán mert olyan, hogy amerikai igazán nincs. A lakosság nagy része az angol telepesek, illetve más bevándorlók (köztük sok ázsiai) leszármazottai.
Más részről azt sem tartom kizártnak, hogy ezzel egy kicsit bővítsék a célközönséget, meg egy kicsit politikailag korrektebbnek tűnhet, ha minden rasszból van szereplő.
A Samsung reklámos részt viszont nem értem, dél-koreai cég, nyilván lesznek benne koreaiak.
Azért amiért a levest is megfűszerezed. Meg szerintem Bruce Lee és Jackie Chan óta ez amolyan divat is lett.
Na hát aztán nagyon jobb lesz a film, hogy kínaiak is vannak benne.Igen a két harcművész tök jó, és biztos, hogy rajtuk kívül sok jó kínai színész is van, de MIÉRT kell majdnem minden amerikai filmbe kínai???
Ezt most minden kötekedés nélkül mondom,úgyhogy kérem a moderátorokat,ne töröljék a válaszom.
Kedves kérdező,arról tudtál-e,hogy az amerikai filmipar kb 90%-a zsidók irányítása alatt van?Az amcsi filmek telivannak zsidókkal,akik hát enyhén szólva nem épp jó irányba formálják a fiatalabbak jellemét a filmjeikkel.
Lásd:Adam Sandler(ez még egy gyengébb példa).Ők miért nem zavarnak?Vagy gondolom fel sem ismered őket,ugye?
"Nem vagyok fajgyűlölő"
De igen,az vagy.Szerintem nincs a kínaiakkal különösebb baj,neked sem értem,akkor mi bajod lehet velük.Valószínűsítem,hogy a látványuk,tehát nem szereted a "ferdeszeműeket/sárgákat".Ez fajgyűlölet,ráadásul ok nélküli,dehát te tudod,nevezd,aminek csak akarod.
"Nem vagyok fajgyűlölő, de ha AMERIKAI a film akkor miért kell bele kínai?????"
Kognitív disszonancia szótár:
"Nem vagyok X" valódi jelentése: X vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!