Ajánlanátok nekem ezt a filmet?
Psycho (1960)
14/F vagyok, és nagyon szeretem a horrorokat (kedvenceim: árva, fűrész, kedvencek temetője, mártírok, viasztestek stb...)
Hallottam, hogy ez a Psycho nagyon jó film, de nem szeretem a régi, főleg a fekete-fehér horrorokat. Ennek ellenére szerintetek megnézzem? Tetszene nekem?
És ez a film ijesztő, vagy inkább izgalmas?
Ui.:Lécci ne azt írjátok, hogy nézzem meg és megtudom!
Nagyon jó film, igazi mestermű, csak lehet meg fogsz lepődni mennyivel komplettebb és kifinomultabb, mint sok mai horror.
Hitchcock mestere volt a feszültségkeltésnek, a Psycho pedig nagyon sok későbbi filmet ihletett meg.
Attól függ, milyen az ingerküszöböd és mennyire tudsz értékelni egy olyan filmet, ami ma már nem olyan félelmetes, de zseniálisan kivitelezett és kifinomult.
Tekintve, hogy milyen filmeket nézegetsz, valószínűleg "erőtlennek" fogod érezni. Feltétlenül ajánlom olyan szempontból, mert egyértelműen kultfilm... :) Csak lehet, hogy érettebben értékelnéd igazán a kifinomult dolgokat benne.
A 2-es és 3-as rész színészileg, rendezésileg sokkal gyöngébb, viszont már "magasabb ingerküszöbhöz" készült, a 80-as években, azokat is ajánlom. A 4-es már gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!