Walking Dead sorozatban észrevettem egy érdekes dolgot?
FIGYELEM spoilert tartalmazz!
Szóval a 2. évad végén Rick megöli a haverját Shamet (vagy hogy is hívják) és aztán zombiként megtámadja. Na most ezt nem értem, mitől lett zombi ? illetve a kitört nyakú srác is úgyanebben a részben úgyanugy zombi lett. Nem harapták meg őket meg ilyesmi alig 1 perce halt meg. Nem úgy van,hogy egy fertőzés miatt az agyukban meghall minden rész majd újráindul egy bizonyos ösztöni rész ? itt meg se fetözés se semmi csak úgy zombi lett... Lehet én néztem el valamit?
Előző: igazad van, elég egy karcolás, viszont Shane meg se lett karcolva (mármint zombi által), szimplán megölte Rick.
Leírom a választ, de lehet spoileres, mert tudom, hogy beszélték a sorozatban, hogy végül mitől is alakulnak át, bár az szerintem még a 2. évadban lehetett. Mindegy, a lényeg, hogy majd ha néztél 2-3 részt a 3. évadból szerintem csak utána olvasd el amit a következő sorokban írok, bár nem hatalmas spoiler, mert a történetet nem tudod meg, csak az átváltozás okát.
Szóval, SPOILER:
Bárki aki meghal átváltozik, mivel már mindenki fertőzött, hordozzák magukban ezt a betegséget, mivel levegőben terjed. Ha egy zombi megharap/karcol valakit az is azért alakul át, mert elsőnek magas láza lesz a megharapottnak, amibe szép lassan belehal, és utána jön vissza zombiként az életbe.
Heló!
SPOILER!!!
Az összes élő ember megfertőződött. Ez azt jelenti, hogy ha termsézetes halállal is halnak, meg, vagy egyéb módon, átváltoznak. Tehát nem kell, hogy megharapják őket, nem kell érintkezni a Járkálókkal, hiszen a vírus már mindenkiben benne van. Amint meghal, visszatér az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!