Melyik a kedvenc/szeretett állatos filmetek, és miért?
Olyan filmekre gondolok amiben szerepelnek állatok (és nem csak annyit, hogy elhúz egy madár az égen :P)
Mindegy mikor adták ki, lehet mesefilm is, akármi.
Ha van több írjátok le őket, nem baj ha más is írta már, csak írjátok le azt is, hogy miért szeretitek.
Minél több és tartalmasabb válaszok jönnek, annál jobb!
Köszönök minden választ, és mennek a zöldek :)
Szilaj :'D Még 15 éves fejjel visszanézve is. Azért szerettem akkor is, mert az állítok nem beszéltek, nem volt varázserejük, hanem 'csak' állatok voltak, de mégis fantasztikus az a mese, annyira valósághű, és úristen, nosztalgiaroham :D
Aztán a Legenda vagyokban is volt az a kutyus, bár mindig sírok, ha állat hal meg, imádtam.
A Szilajt ismerem, tényleg nagyon szép rajzfilm, szép zenével, bár rég láttam, jó, hogy eszembe juttattad. Valószínűleg jövőhéten megnézem! ^^
A Legenda vagyokot nem ismerem, majd utána nézek!
Heló!
Állatfarm - kiskorom óta imádom, a köynv és a mese is örök kedvenc.
Oroszlánkirály - Legkedvesebb mesém, ha nem is nézem végig, szinte 2-3 havonta belenézek.
Oroszlánkirály: Sokáig nem érdekelt a film, de amikor megnéztem az 1. részt, rögtön letöltöttem a 2. 3 részt is.:))
Szabadítsátok ki Willyt!: A kardszárnyú delfin a kedvenc filmem.
A maszk: Milo miatt, meg Jim Carrey miatt is, hiszen ő is állati. :)
Hachiko
Delfines kaland
Mindenki szereti a bálnákat
Marley meg én
Marmaduke - A kutyakomédia
Beethoven
Kutyám Jerry Lee
Rosszcsont kalandjai (régen ment és nagyon jó kis sorozat)
Összekutyulva
Drágán add a rétedet
nagyjából ennyi jutott eszembe:)
Kutyám Jerry Lee - hát, aki látta annak nem hiszem, hogy kell magyarázni. nagyon vicces, akárhányszor meg tudom nézni, ma már egy ilyen vígjátékot nem találni sajnos..
Szilaj - meséből ez a kedvencem, mert a ló a kedvenc állatom, ezen kívül tényleg jó mese, pedig nem szeretem a meséket
Rex felügyelő - oké, ez sorozat, de úgy szerettem :)
Filmek:Hachiko,Marley meg én(a könyvet is olvastam,ISTENI:DD)
Mesék:Oroszlánkirály,Szilaj..a 2leggyönyörűbb mese a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!