Death Note amcsi változat?
Mert még nem jelent meg.Én örülnék is,ha nem jelenne,ha az amcsik remakelnek valamit,azt mindig elbarmolják,de pénzük az lesz bőven.
Szerintem amúgy nagyon jó film lett :)
Mondjuk nekem nincs sok viszonyítási alapom,mert csak a filmeket láttam eddig,a mangát nem olvastam,animét nem néztem(MÉG) meg.Terveztem,de még nem jutottam el odáig.
Az L change the worldot bátran ajánlom,izgalmas film,de úgy nézd,hogy kb semmi köze nem lesz a halállistához.L a főszereplő,és a halála előtti napokban játszódik.
Szóval,ha nem úgy nézed,hogy death note folytatás,akkor tetszeni fog,ellenkező esetben legszívesebben kidobnád :) (amúgy az L-t alakító színész ebben iszonyat jól alakít).
Jól látod,nagyon nem fog illeni a szerep egy amerikaira,de ez őket nem érdekli,csak a pénzért élnek-halnak.Szomorú,de sajnos így van,és ezzel kb teljesen roma döntik az ilyen alkotásokat,mint a Halállista(nem csak a film,de a manga,anime verziókat is).
Persze ez saját vélemény.
Igen,ötletes :) és nem vagyok az a "meghatódós" típus,de a végén már majdnem sírtam,mert sajnáltam szegény L-t :D (najó,azért messze voltam a sírástól).
Rendben,megnézem majd az animét is,ha lesz időm,csak sajnos elég macerás,hely kell hozzá,idő,és az internetsebesség sem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!