Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a rajzfilm?

Johnny Cage kérdése:

Melyik ez a rajzfilm?

Figyelt kérdés
Régen, már vagy 10 éve láttam valamelyik rajzfilm csatornán. Egy sorozat volt különben. Egy rongyos ruhájú kisfiú és kislány szerepelt benne, szerintem hajléktalanok lehettek. A mese Londonban játszódik emlékezetem szerint Viktória királynő idejében. Ami még beugrik a meséről, hogy a kisfiú, hogy pénzhez jussanak patkányokat gyűjt össze London csatornáiban, hogy azokat utána eladhassa. Valaki ráismer ennyi információ alapján?

2013. jan. 25. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Orson és Olívia? :)
2013. jan. 25. 19:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Szivesen:)

Sajnos nem tudom:S

2013. jan. 25. 19:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Eltűntettek innen egy kommentet, jelezném:O :S :)
2013. jan. 25. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Annak biztos oka volt akkor,de arra én is kíváncsi lennék,hogy miért nem törlik akkor a választ is.Azt gondolják talán,hogy majd valahogy kitaláljuk,hogy mi volt ott?Teljesen elveszik így az értelme,nem látom itt a logikát.
2013. jan. 25. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Én tudom, mi volt ott:) kérdezte honnan lehet megszerezni:)
2013. jan. 25. 20:28
 6/10 A kérdező kommentje:
nem értem, mi volt ezzel a baj?
2013. jan. 25. 20:49
 7/10 anonim ***** válasza:
én se tom:S
2013. jan. 25. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha úgy kérdezett rá,hogy honnan lehet letölteni és nem úgy,hogy megszerezni,akkor azért törölték,mert mostanság minden "illegális" letöltéssel kapcsolatos kérdést,választ,egyebet törölnek.Ha úgy kérdezted,hogy "megszerezni",akkor meg nagyon benézték.
2013. jan. 25. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:
töltősen volt:S
2013. jan. 25. 21:58
 10/10 A kérdező kommentje:
is-is, de már mind1, különben magyarul még csak youtube-on sem lehet megtekinteni, a legtöbb ilyen mese, ami korábban tök jó és értelmes volt gyakorlatilag elérhetetlen... megszűnt létezni
2013. jan. 25. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!