Mi volt ennek a filmnek a címe?
Sziasztok!
Még régen láttam ezt a filmet, de nem mertem végignézni, mert annyira ijesztő volt, én meg még elég kicsi. Most, számtalan megnézett fűrésszel, ill texasi láncfűrészessel a hátam mögött úgy döntöttem megint nekivágok :) A gond csak annyi, hogy nem emlékszem a címére.
A történet annyi volt, hogy egy csaj, meg egy srác, akik testvérek voltak, utaztak egy ócska kocsival Amerika valamelyik déli államán keresztül. Ám konfrontálódtak egy titokzatos teherautóval, ami 200 mérfölddel száguldozott, és majdnem leszorította őket az útról. Mindig akkor tűnt fel, amikor megszólalt egy bizonyos szám a rádióban. Egy figura volt benne, aki egy bárdszerű valamivel osztotta az áldást. Két rendőrt igen látványosan kinyírt menet közben. A hullákat a teherautó hátsó részébe rakta, majd elvitte egy elhagyatott rozoga templomba. Ide bemászott a srác, és tudjuk, hogy az illető kiszedte, amit talált az emberekben, majd kitömte valamivel őket, összevarrta, majd felrakta a falra őket. Ott lent az "altemplomban" még talált a srác egy másik élő srácot, de úgy emlékszem meghalt. Halványan rémlik valami öregasszony is, de erre a szálra már nem emlékszem tisztán . Akinek beugrott ebből valami akkor kérem írja le. Köszönöm :)
Nem erre gondolsz?
- Aki bújt, aki nem
a teljes film : http://www.youtube.com/watch?v=-jO2mXfW7Ow
több része is van amúgy
Wow. Orok halaam Nektek :D
Amin meglepodtem igazan, az a Justin Long. A Die Hard ota nagyon szeretem a sracot, es nem tudtam, hogy
o is szerepel ebben a filmben. Meg 1x koszonom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!