Mi a véleményetek lesz a Moonlight sorozatnak 2. évada? Én olvastam egy angol honlapon, hogy tárgyalnak róla. Igaz vajon ez?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 20:09
1/3 anonim válasza:
Nem, kaszát kapott :( Szóval egyelőre úgy tűnik nem lesz :( Pedig jkó kis sorozat.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem lesz, de tényleg nagyon jó volt. És én nagyon kivagyok, mert tényleg lehetne legalább még egy évad, mert ennek VAN FOLYTATÁSA! Vagyis kéne legyen, hiszen nem derült ki, hogy ki küldte a papírt a vámpírok neveivel. Beth sem lett még vámpír, és Joseph kómás barátnőjének a sorsa sem tisztázódott. Vagyis nem "minden jó, ha a vége jó" vége lett.
3/3 anonim válasza:
Amúgy elküldenéd a linket, ahol olvastad? Mert engem is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!