Valaki zenés animét ami hasonlít az Uta no prince -sama-hoz és a Kilarihoz?
Figyelt kérdés
most rákattatam a zenés animékre :)2013. jan. 22. 20:00
1/8 anonim válasza:
The iDOLM@STER
iDOLM@STER Xenoglossia
AKB0048 First Stage
AKB0048 Next Stage
Love Live! School Idol Project
K-On!!
Aikatsu!
Pretty Rhythm: Aurora Dream
Pretty Rhythm: Dear My Future
Macross Frontier
Yes! Precure 5
Yes! Precure 5 GoGo!
Suite Precure
Fresh Precure!
Heartcatch Precure!
Smile Precure!
Dokidoki! Precure
Basquash!-ban van egypár éneklás
2/8 A kérdező kommentje:
köszi de olyanokat nem tutsz küldeni amit meglehet nézni indavideón ??? és magyar felirattal vagy szinkronnal lenne???
2013. jan. 24. 19:24
3/8 anonim válasza:
Hát keress rájuk .. egyszerűbb amúgy ha letöltöd
4/8 A kérdező kommentje:
nem lehet mert nem nincs ilyan izé a laptomon .... meg amugy is nem értek ehez.....
2013. jan. 24. 19:27
5/8 anonim válasza:
Gravitation.. fenn vann indavideon. magyarul
7/8 anonim válasza:
itt ha regisztrálsz akkor találhatsz rengeteget,
ha regisztráltál menny rá arra hogy Ismertetők utána Listák és utána Műfajok utána már csak kiválasztod hogy zenés és rengeteget ki ad, van amit ott is meg tudsz nézni vagy letölteni de van amit csak indán
jó szórakozást :D
8/8 Hiyory válasza:
Magic-Kyun Renaissance
Amikor néztem elgondolkodtam rajta, hogy nincs-e valami (bármi) köze az Uta no Prince-sama évadjaihoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!