Tudtok háborús ázsiai filmet? Lehetőleg koreait de más is jó.
Figyelt kérdés
Ha nem is háborús, akkor valamilyen akció filmet?2013. jan. 21. 13:50
11/19 anonim válasza:
Ha már úgyis telioffoltuk a kérdést,esetleg tudnál ajánlani valami koreai könyvet?Tudom,biztos elég érdekesen veszi ez ki magát filmes témakörben... :)
13/19 anonim válasza:
Neeeem :D érdekes is lenne.Olyat,ami Koreáról szól lehetőleg,valami történelmi,amit koreai írt.PL olyat,mint a Silla királyság ékköve.
14/19 anonim válasza:
Koreai szerzőtől nem igazán szoktam könyvet olvasni (inkább japán szerzőktől), mert nem találok sehol (könyvesboltban aztán végképp nem), netről meg még nem sikerült letöltenem egy könyvet sem, mert nem találtam még olyan oldalt, ahonnan e-bookot tudok letölteni...általában a koreai háborúról olvasok könyveket, de sajnos nem sokat találok az országban. Nemrég rendeltem meg az "Escape from Camp 14" című könyvet, az érdekesnek tűnik, csak a vizsgaidőszak óta még nem jutottam el odáig, hogy elolvassam...inkább internetről tájékozódom, illetve a koreai hírportálokat használom nyelvtanulás céljából is. :)Ami koreai szerző...az egy konfucianizmusról szóló politikai könyv volt,amit olvastam, de az viszont nem az enyém, a pontos címére nem emlékszem és az is angolul volt. :D
15/19 anonim válasza:
Azért köszi,több mint a semmi :)
Japán szerzőktől amúgy mit olvastál?Battle Royale-t ismered?
16/19 anonim válasza:
Igen...az az egyik, a másik pedig Natsuo Kirino-tól a Kín, ami nagyon tetszett :)
17/19 anonim válasza:
Nemrég ajánlották azt is nekem,bár még vacillálok,hogy megrendeljem-e.Az ugyebár thriller,nem?Még ezenkívül a Kört szeretném elolvasni(megjelent magyarul is),de sajnos csak később lehet megrendelni.
Egyébként a Muszasi-t ismered?Történelmi részben,meg egy kis fikció is,de nagyon jó.Nem lehet letenni :)
18/19 anonim válasza:
Nem, az ő műveihez még nem volt szerencsém, de ahogy több időm lesz, utánanézek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!