Az Egyszer volt, hol nem volt c. sorozatban nem öregednek a szereplők?
Több kérdésem is lenne.Még csak az első évad 18.részénél tartok, úgyhogy légyszi nem írjatok olyat h mi van a 2.évadban.
1.A meseszereplők a valóságban rekedtek és a 28 éves Emmának kell megmenteni őket, szóval 28 év alatt nem öregedtek?
2.A polgármester tudja hogy ő a királynő?mert valahol azt olvastam hogy nem.Akkor pl.:nem tudta volna megölni a seriffet(szív).
3.Az 1 évad 15. részében ki a farkas aki megöli az embereket.Piroskán köpeny van ő nem lehetett. A nagyi?
de ő már nem tud átváltozni mert amikor piroskát mennek megkeresni aki átváltozott a nagyi meg nem.
Köszi a válaszokat, de
1 válaszoló:Úgy értettem h nem veszik észre h telnek az évek és ők nem öregszenek vagy ez is a varázslat része?
2.válaszoló: tudom h Piroska a farkas de mindig rajta volt a köpeny azért nem tudott addig átváltozni.
Szóval várom a további válaszokat.
1. A város lakói nem öregedtek,az átok igy lett megcsinálva hogy Regefalván meg áll az idő... Bár itt is vannak buktatók amikre a készítők nem gondoltak vagy nem tudom,lehet késöbb kiderül... PL Henry miért tudott megnőni? ő öregedett,mig a többiek nem. lehet ebből is jött rá Henry h a könyv az igaz.
2. Regina és Gold tudják az igazat hogy ki kicspda és hogyan kerültek oda.
3. Piroska a farkas. A nagyi mondja hogy is,hogy ő pedig nagyon figyelt hogy mindig rajta legyen a köpeny,de Piroska kitudta játszani.
1. Nem valószínű
2. Igen
3. Egy kóbor farkas vagy nem tom
1. Nem öregednek. Az emlékezetük pedig homályos, nem tudják, mikor ismerték meg egymást, mióta vannak ott, pl. Mary Margaret (Hófehérke) is azt mondja, hogy: "Amióta az eszemet tudom."
2. A polgármester természetesen tudja, hogy ő a királynő, tehát az ő emlékei megmaradtak (elvégre látni akarta a bosszúját).
3. Piroska ölte meg az embereket, mert nem fogadott szót és levette a köpenyt, vagy lecsúszott róla vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!