Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Egyszer volt, hol nem volt...

Az Egyszer volt, hol nem volt c. sorozatban nem öregednek a szereplők?

Figyelt kérdés

Több kérdésem is lenne.Még csak az első évad 18.részénél tartok, úgyhogy légyszi nem írjatok olyat h mi van a 2.évadban.

1.A meseszereplők a valóságban rekedtek és a 28 éves Emmának kell megmenteni őket, szóval 28 év alatt nem öregedtek?

2.A polgármester tudja hogy ő a királynő?mert valahol azt olvastam hogy nem.Akkor pl.:nem tudta volna megölni a seriffet(szív).

3.Az 1 évad 15. részében ki a farkas aki megöli az embereket.Piroskán köpeny van ő nem lehetett. A nagyi?

de ő már nem tud átváltozni mert amikor piroskát mennek megkeresni aki átváltozott a nagyi meg nem.

2013. jan. 19. 19:01
 1/6 Sophiea ***** válasza:
Nem, ez a lényege abban a városban nem öregszenek. A polgármester szerintem tudja, ő átkozott oda mindenkit. Zörgőfürge is biztosan tudja.
2013. jan. 19. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Piroska maga a farkas, ez benne a csavar. A nagyi szerintem erre egyértelműen utal is, de az epizódjából is kiderül amikor rátámad a fiúra (én még tavaly néztem ezért nem olyan friss az emlék).
2013. jan. 19. 22:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, de

1 válaszoló:Úgy értettem h nem veszik észre h telnek az évek és ők nem öregszenek vagy ez is a varázslat része?

2.válaszoló: tudom h Piroska a farkas de mindig rajta volt a köpeny azért nem tudott addig átváltozni.

Szóval várom a további válaszokat.

2013. jan. 21. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:

1. A város lakói nem öregedtek,az átok igy lett megcsinálva hogy Regefalván meg áll az idő... Bár itt is vannak buktatók amikre a készítők nem gondoltak vagy nem tudom,lehet késöbb kiderül... PL Henry miért tudott megnőni? ő öregedett,mig a többiek nem. lehet ebből is jött rá Henry h a könyv az igaz.

2. Regina és Gold tudják az igazat hogy ki kicspda és hogyan kerültek oda.

3. Piroska a farkas. A nagyi mondja hogy is,hogy ő pedig nagyon figyelt hogy mindig rajta legyen a köpeny,de Piroska kitudta játszani.

2013. jan. 26. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:

1. Nem valószínű

2. Igen

3. Egy kóbor farkas vagy nem tom

2013. márc. 3. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:

1. Nem öregednek. Az emlékezetük pedig homályos, nem tudják, mikor ismerték meg egymást, mióta vannak ott, pl. Mary Margaret (Hófehérke) is azt mondja, hogy: "Amióta az eszemet tudom."

2. A polgármester természetesen tudja, hogy ő a királynő, tehát az ő emlékei megmaradtak (elvégre látni akarta a bosszúját).

3. Piroska ölte meg az embereket, mert nem fogadott szót és levette a köpenyt, vagy lecsúszott róla vagy valami.

2013. máj. 27. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!