Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez az anime? Még...

Oxcola kérdése:

Melyik ez az anime? Még régen láttam egy animenek az 1. részét de sajnos elfeljtettem a nevét.

Figyelt kérdés

Körülbelül arrol szól hogy egy fiú egyedül éll egy tömbházban és egyszer csak egy meztelen asszem rózsaszin hajú lány jelenik meg a szobában és volt valami a fején de sajnos már nem emlékszem hogy mi, de mindha valmi ketö gömb alaku valami lett volna.

Sajnos több információt nem tudok mondani mert nagyon régen néztem és akkor is csak belhajtottam.

2013. jan. 18. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem a "To Love Ru" véletlen ?

[link]

2013. jan. 18. 15:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Kösz a segitséget de sajnos ez nem az. Ott valamivel felnöttebb szereplök vannak.

De ez az anime is tetszik.

Esetleg ha van még tipped melyik lehetet amire gondoltam légyszives majd ird meg.

2013. jan. 18. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Esetleg ő ? [link]

Chaos;Head-ban szerepelt , bár itt a fiú egy tömbház tetején élt egy konténerben.

Ha nem ő , akkor esetleg másra nem emlékszel ? Milyen szinű volt a szeme , vagy milyen hosszú a haja ?

2013. jan. 18. 20:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Sajnos ez sem az :(

A lánnyal kapcsoltban csak annyi jut még eszembe mindha lett olna valami a fején vagy a haájba tüzve.

a fiu akinek a szobájában feltünk meg aszem barna haja volt és a történetben meglátogatják a szomszédok.

Sajnos mikor néztem akkor házilag csináltak rá magyar szinkront amitöl kiakadtam az animere és nem néztem meg felirattal. És most nagyon bánom mert most meg nagyon lenne kedvem megnézni miröl is van szó ott.

Sajnos akkárhogy töröm a fejem ennél nem emlékszem töbre belöle.

2013. jan. 18. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Esetleg Inori a GC-ből ?

[link]

Bármi mást nemtudsz ? tényleg bármi hajhossz , grafika kb mikori volt stvb ?

2013. jan. 18. 21:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Hoszú rozsaszin halya volt

Kb fél éve nézhettem,a grafikára csak annyit tudok mondani hogy szép volt nem volt vele baj.

Sajnálom mást nem tudok mondani :(

2013. jan. 18. 21:54
 7/7 anonim válasza:
most így nekem kapásból Lucy jutott eszembe az Elfen Lied-ból. lehet hogy nem rá gondolsz. rózsaszín hajú lány van még a rosario to vampire-ben és a mirai nikki-ben is.de ha egyiksem az akkor itt->> [link] van egy csomó rózsaszín hajú karakter hátha ezek között meglesz a lány akire emlékszel és akkor utána már egyszerű lesz az animét megtalálni.
2013. jan. 26. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!