Mi a biju jelentése a narutóban?
Figyelt kérdés
ugye japánul bijunak mondják , de a magyar ford<tásban farkas démon van . Ez mit jelente ? Azt hogy farkas démont , mint állat vagy azt hogy a démonnak van farka ?2013. jan. 17. 20:07
1/5 cathilina válasza:
Azt, hogy a démonnak van farka. Általában több is.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ^_^ énis erre tippeltem de valahol láttam hogy az azt mondják a farkas állatra utal ... Köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltál
2013. jan. 18. 16:28
3/5 anonim válasza:
Nem az "hogy a démonnak van farka", hanem magára a 9 farkas démonra használják, tehát mind a 9 egy-egy bijuu, tehát farkas démon de nem úgy mint állat, hanem úgy mint a 9 farkas démon, mert nem állatok :D
4/5 cathilina válasza:
Azért hívják farkas démonnak, mert farka van, nem azért, mert farkas alakú, vagy ilyesmi. Így értettem, nem úgy, hogy minden démon, aminek farka van, bijuu lenne.
5/5 A kérdező kommentje:
xdd értem már :) köszönöm szépen a gyors válaszokat ^_^
2013. jan. 18. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!