Gossip Girl 5. évad, Louis hogy lett gonosz, mi ez, amikor az esküvő végén a táncnál Blairnek beszél?
Figyelt kérdés
Azt mondja, maradjon nyugton és mosolyogjon, mert az ő házasságuk egy látszatházasság lesz, cserébe hercegnővé tette.2013. jan. 17. 09:02
1/6 anonim válasza:
Nem lett gonosz. Az esküvő előtt Blair találkozott Chuckkal, és Georgina felvette, ahogy bevallja Chucknak, hogy örökké őt fogja szeretni. Gossip girl az esküvő közepén közzétette a videót, így ezt mindenki látta az esküvőn. Blair úgy döntött, hogy nem érdekli, akkor is hozzámegy Louis-hoz, ám a herceg közben megbeszélte az anyjával, hogy csak papíron lesznek házasok, és Blairnek el kell játszani a jó hercegnét, de semmi mást nem fog látni a házasságból.
2/6 A kérdező kommentje:
Ó köszi, ezt nem értettem, mert még a teljes részt nem láttam. Mindenesetre nagy hülyeség volt az íróktól ez, hiszen ha valaki kirohan a templomból, már nem gondolja meg magát, illetve a férfi sem veszi már el, főként, ha monaco hercege..bááár, láttunk már gázos dolgokat Monacoban:D:D
Nagyon köszi a választ!
2013. jan. 17. 14:25
3/6 anonim válasza:
húúú.. nekem ez az egész ötödik évad úgy ahogy van nem tetszik.. az hogy a Blair a Humphrey-val van... borzasztó
4/6 A kérdező kommentje:
Ott még nem tartok de ha valaki ennyire utálta régen Dant és ennyire Chuck-bolond meg hercegnőmániás, pénzhajhász, ranghajhász, az nem fog egy Dannel kavarni, főleg nem 20-30 éves korában..Az összes esemény egymásból következik, már végignézem, mert nem rossz annyira de lehetett volna sokkal jobb. Nekem az sem tetszik, hogy Serena mellől tűnik el mindenki, Colin, Ben...egyiket hagyja el a másikért és pedig semmi konfliktus nincs köztük, csak úgy eltűnnek közös megegyezéssel..érdekes. A másik, hogy S. felnyomta Blair a monacoi hercegnőnél valamivel, ilyet egy barát nem csinál de talán egy ismerős sem. Ezek az emberek rég nem barátok, csak egymás játékszerei, szóval ha mélyebben belegondolok, nagyon etikátlan, nagyon gáz egy ideje...utána persze legjobb barátnők....szerintem ilyesmit csak elmebetegek csinálnak, akinek tudatosan ártok, azt nem képzelem barátnőmnek utána...stb..hát kár érte.
2013. jan. 18. 15:28
5/6 anonim válasza:
Igen.. elküldte a hercegnőnek az összes dolgot amit valaha GG írt Blairről... Meg amit a Dan írt az apjáról, az volt számomra a legdurvább.. a saját apjáról.. a kis lonely boy..
6/6 A kérdező kommentje:
AZ a végén derül ki, mit írt az apjáról? Én annyit láttam, hogy a könyvében valami hímringyónak, a gazdagok papucsának festi le az apja karakterét...de ezt sem értem, logikátlan, mert mikor Rufus, Lily fia megjelenik, akkor is Dan tette közzé, hogy ő a fiuk, csak, hogy elrontsa a saját szülei esküvőjét?? Meredek, de tényleg, szóval, ha nem gondolok bele, akkor jó, ha viszont belegondolok, nagyon durva egy sorozat.
2013. jan. 21. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!