Mi a Film címe? Sürgős!
Figyelt kérdés
Egy nő szabadult a börtönből, de utána újra bajba kerül. Elrabolják a kisfiát, és megzsarolják, hogy törjön be egy bankba. A zsarolóival bejut a bankba, és a végén a rácsos páncélteremben bezárva hagyja ott őket! Kiment a kisfiát és happy end!2013. jan. 16. 15:50
2/4 anonim válasza:
Amúgy sosem értettem ezt a sürgőst.
Holnap már nem érdekes?
3/4 anonim válasza:
Úgy emlékszem a "Tuti balhé" Kim Basinger főszereplésével. Bocs', ha nem erre gondolt.
4/4 anonim válasza:
Elnézést kérek, választ még nem láttam, mikor megnyitottam a válasz-ablakot és elkezdtem keresgélni a Filmkatalógusban Kim Basinger filmjei közt. De így legalább valószínű, hogy jó a válasz. Mindenesetre "vigaszdíjul" az 1. válaszadónak nyomtam egy zöld kezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!