Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Top 5 képregény filmed? Miért...

Top 5 képregény filmed? Miért ezek a kedvenceid?

Figyelt kérdés

Nekem:

1. Pókember 2: Tökéletesen képregény hűnek tartom, szórakoztató, jól kidolgozott, a színészek kiválasztása megfelelő, a jelmezek és díszletek korrektek, a számítógépes efektek a kornak megfelelőek.

2. Batman Kezdődik: Nolan fantasztikus trilógiájának nyitódarabja, igényes, sötét, komor, komoly, valósághű, vannak benne mély érzelmi részek is, a főgonoszokat jól megvalósították, illetve a színészi játék is pazar.

3. Batman 1989: A Batman filmek nyitódarabja, Tim Burton jellegzetesen sötét és komor világával, Joker megformálása tökéletes, szerintem ebben néz ki a legjobban a Batmobil, pazar díszletek, képregényhűség, illetve korához képest előremutató darab.

4. Bosszú állok: A Marvel szuperhős csoportnak egy igényes, szórakoztató megvalósítása, mindegyik karakter hozzátesz egy kicsit a film hangulatához.

5 V mint Vendetta: A komor hangulatú, sötét képregény egy igényes, drámai megvalósítása, Natalie Portman színésznő tökéletes alakításával, illetve színészi önfeláldozásával (haj teljes leborotválása a szerep kedvéért)

Nektek mi a top 5? Miért?

2013. jan. 16. 08:53
 1/10 anonim válasza:
Nekem csak egy van, a walking dead. Igaz ez sorozat. Ha nem ismered szerintem megér egy próbát.
2013. jan. 16. 09:42
 2/10 anonim ***** válasza:

V mint vérbosszú

A sötét lovag

Watchmen - Az őrzők

Persepolis

Sötét zsaruk

Nem láttam sokat, de aok közül, amiket megnéztem, ezek tetszettek a legjobban.

3/10 anonim ***** válasza:
*azok
 4/10 anonim ***** válasza:

1.Sin city ( egyszerűen zseniális )

2.300

Szerintem ez a két legjobb Frank Miller adaptáció.

3.Batman (Tim Burton-féle feldolgozások)

4.Walking dead (egyetértek az előttem szólóval)

5.Vasember

Vessetek meg érte, de nekem tetszett a Hellboy is.

2013. jan. 16. 11:20
 5/10 A kérdező kommentje:

11:20

Dehogy vetünk meg érte. :) Ennek a kiírt kérdésnek pont az a lényege, hogy őszintén elmond, neked mi tetszett a legjobban.

Engem speciel azért szoktak sokan (az intoleránsok) megkövezni, mert az én top 5-ömben nincs benne pl. a Sötét Lovag. Dehát mindenki ízlése más.

2013. jan. 16. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:

1. Oldboy

2. Nolan trilógiája (A sötét lovag a legjobb, de én mindegyiket nagyon szeretem)

3. A kárhozat útja

4. Thor

5. Bosszúállók

2013. jan. 16. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:

1. Bosszúállók

2. Nolan-féle Batman adaptáció

3. Transformers trilógia

4. Watchmen

5. Penge

2013. jan. 16. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, elfelejtettem a miértet bocsi :) Most pótolom:

1. Bosszúállók: egy csapat különleges ember a saját szuperképességével és tehetségével küzd az emberiségért. Csak szeretni lehet, emellett a Bosszú Angyalai volt mindig is a kedvenc szuperhős csapatom.

2. A Nolan-féle Batman: a film komor realisztikus hangulata és a karakterek kidolgozottsága nagyon el van találva. Az embernek az az érzése, hogy ez a valóságban is megtörténhetne, ha találnánk egy gazdag milliárdost jó fizikumban és erős igazságérzettel.

3. Transformers trilógia: a kedvenc képregényem volt, és még ma is szívesen fellapoznám (ha meglenne). Járművek amik harci robotokká alakulnak át és a Földön vívják a galaktikus polgárháborújukat? Minden gyerek álma :D. Jól megcsinálták filmben, ugyan tettek is hozzá és vettek is el belőle, de az eredmény nagyon látványos új és jó történet lett.

4. Watchmen. Na ez az amit nem láttam képregényben, teljesen új volt számomra amikor kijött a film. A főszereplők inkább anti-hősök, mint önfeláldozó angyali jellemű szuperhősök, de éppen ez az ami valahogy különleges benne. Emellett Rorschach karaktere a number one :)

5. Penge: egyszerűen látványos, izgalmas film, hirtelen több nem jutott eszembe róla.

5+1-nek viszont most ugrott be a Megtorló. Tudom, hogy a második része jobban illeszkedik a főszereplő karakteréhez, de nekem mégis a Thomas Jane-féle első rész tetszett jobban. Néha ugyan vontatott a cselekmény, de ez a "bosszút állok és pusztuljanak a bűnözők" felfogás nagyon tetszik. Emellett ha valaha is szuperhős lehetnék valószínűleg felfogásban és a bűnözőkhöz való hozzáállásban inkább olyan lennék mint Frank Castle. :)

2013. jan. 16. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja, azt én is elfelejtettem, hogy miért:

1.Sin city ( egyszerűen zseniális )

2.300

Ezek adják vissza legjobban Frank Miller képi világát, maguk a filmek is képregény-szerűek.

3.Batman (Tim Burton-féle feldolgozások)- Szeretem Burton túlszínezett, szinte már giccsbe hajló, a realitástól teljesen elrugaszkodott filmjeit.

4.Walking dead - Nagyon tetszik, hogy nem a zombik gyilkolászására van kihegyezve a történet, hanem arra, hogy egy magából teljesen kivetkezett, felfordult világban hogyan próbálnak emberek maradni a szereplők.

5.Vasember- Robert Downey Jr. hihetetlenül jól kapta el a figurát, talán más főszereplővel nem tetszene ennyire, de vele tökéletes!

Vessetek meg érte, de nekem tetszett a Hellboy is. - Nem tudok rá logikus magyarázatot, lehet, hogy csak a jól sikerült maszkok viszik el a hátukon a filmet.

2013. jan. 16. 13:44
 10/10 anonim ***** válasza:

1. Sin city - kedvenc filmem, imádom:)

2-3-4. : Nolan batmanjei

5. V for vendetta

+1.: Tintin kalandjai. mese, de imádnivaló:)

18L

2013. jan. 16. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!