Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van aki követi A mentalista...

Van aki követi A mentalista 5. évadát? (Amit most adnak Amerikában. )

Figyelt kérdés
Szerintetek kiderül végre ebben az évadban, hogy ki Red John?

2013. jan. 14. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Én igen, épp tegnap néztem meg a legutóbbi részét. Nekem ez az évad tetszik a legjobban. Hogy kiderül- e, az szerintem attól függ, meddig akarják még húzni ezt a sorozatot. Mert végül is, ez a fő szál a történetben. (Nekem már tippem is van R.J. személyét illetően, és kíváncsian várom, hogy tényleg ő lesz- e az.)
2013. jan. 14. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is nézem.Úgy hallottam,hogy lesz 6.évad is és akkor nem valószínû,hogy kiderül.
2013. jan. 15. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy nem derül még ki. Olvastam valahol, hogy még lesz 1-2 évad....
2013. jan. 22. 18:32
 4/5 anonim válasza:
Igen, van is róla egy oldalam (nem hirdetésnek szánom: mentalist-online.com). Tavaly Twitteren azt írta az egyik író, hogy lesz 6. évad, de ki tudja. Elég közel került Jane RJ-hez most, valamint Bruno Hellernek egy új sorozata is lesz jövőre..
2013. febr. 3. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nézem és nagyon várom a következő részt.

Tavaly már berendelték a 6. évadot,és a madárkák csicseregtek valamit a 7-ről is.

Ennek ellenére van egy olyan sanda gyanúm,hogy ebben az évadban kiderül ki Red John.Vagy valami nagy csavar lesz a történetben és kiderül,hogy nem került olyan közel hozzá,ahogy azz elhitették velünk.

Minden esetre,az egyik legizgalmasabb sorozat ami láttam.

2013. febr. 13. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!