Melyik filmből van jelenet?
Te tényleg nem láttad hogy már az elején kiírta a film címét?? Sőt az alján oda is van írva hogy melyik film trailerre??
Vampire Academy Trailer (vámpír akadémia)
Kedves első, okoskodásod ezúttal haszontalan, ugyanis ez egy fanmade előzetes, más filmekből összevágott előzetes egy még nem létező filmhez...
kérdező: több filmből vannak jelentek, amit felismertem, az a Testvériség, vannak a T.A.T.U. együttes egyik klipjéből is jelenetek, a Tomb Raider-ből is, valamint a true Blood-ból.
Ami 0:52-nél van, az pont nem ismerem, de a színész azt hiszem Ben Barnes, talán imdb-n ha a filmjeit megnézed, rátalálsz arra, amit keresel.
Bocsi, mégse abból ismerős volt, aztán rájöttem, hogy a Narnia Caspian herceg részből maga a herceg, a színész neve pedig Ben Barnes :)
De egyébként tényleg hasonlít a Vámpír aaktákból a vámpírra :)
De sajnos a filmcímét nemtudom, én még a Narniát is betippelném, de nemhiszem hogy az lenne (mármint a kardos jelenetekre)
Dorian Gray a film a címe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!