Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki ismeri ezt a filmet?

Ki ismeri ezt a filmet?

Figyelt kérdés
Az elején a kislány szüleit megölik és üldözik a kislányt mert van neki valamilye amit az apja adott.a reptéren kiderült hogy az az úti levele.elment Chicagoba hogy a rokonánál felnőjjön.aztán miután taliztak már azt mutatják a kislány felnőtt.(mindig is gyilkolni szeretett volna)(a rokona megtanitotta)és akkor neki ment egy rendőr kocsinak az autójával letartóztatták.(vagyis csak éjszakára bent tartották)akkor ott megölt mást de elötte kicselezte a rendőrt és a kamerákat.csak eddig láttam sajna de mikor láttam a digi filmen ment. :/

#film #ugy tom co-val kezdődik
2013. jan. 12. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Cataleya

Tavaly év vége felé láttam. Nem egy hú de nagy film, de egyszer azért érdemes megnézni ;)

2013. jan. 12. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:
a neve alapján megnéztem és így már megtaláltam a film címe: columbia
2013. jan. 12. 20:11
 3/3 A kérdező kommentje:
bocsesz elirtam a film cime: colombiana
2013. jan. 13. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!