Szerintetek melyik a legfélelmetesebb/legjobb horror film?
pffff ne is mond.
A hideg kiráz attól a filmtől.
Am ha jó horrort akarsz akkor a régebbiek közt válogass.Manapság nem csinálnak jó horrort.Azt írták mindenhol,hogy a paranormal activity tök para meg minden.
Én végignéztem mindet úgy,hogy egyszer nem mondtam azt,hogy"hű b@zd meg,most besz@rtam"
Szerb film.
Mondjuk horroron belül van még vagy húsz alfaj, kicsit nehéz mondani így.
Félelmetes és nem aberrált filmet kért a kérdező. A Szerb film cseppet sem félelmetes, szimplán beteg, akármilyen művészinek is mondják. Ide sorolnám a Fűrész, Motel és társai filmeket is. Nem a borzongatásról szólnak, hanem az orvosi beavatkozásoktól vagy természetellenes dolgoktól való undorunkra hajaznak (mint az újszülöttel való szex). Nem tartom igazi és igényes horrornak őket. Máshova nem tudták sorolni, ezért horror titulust kaptak, de ahogy mondtad, azon belül vannak ilyen alkategóriák, mint aminek a Szerb film is képviselője. Én csak beteg horrornak nevezném.
Az Ördögűző esetében egy 10 kategóriában Oscar díjra jelölt és kettőt elnyert filmről beszélünk és ez a veszély a Szerb filmet nem fenyegeti. Nem véletlenül...
Tanuljuk meg elkülöníteni az igényes dolgokat az igénytelentől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!