A Skins 3. a évadtól már nem is fog a régi szereplőkkel foglalkozni?
Két évadonként újraindul a sorozat új szereplőkkel. Az első és második generáció közötti kapcsolatként megmarad hogy Effy mindkettőben szerepelt, de az évadok között nincs átívelő szál.
A hetedik évad pedig vegyes lesz, és egy-egy szereplő szemszögéből/főszerepével fog játszódni (Cook, Cassie és Effy), mind önálló történetként.
Ezek az új karakterek "szerethetők" lesznek majd? Vagyis lesz olyan jó, mint az 1-2. évad?
Az egésszel amúgy szerintem az a baj, hogy épp megszerettem a sorozatot, aztán a 2. évad végére jöttek a negatív dolgok. Viszont lehetne a továbbtanulás után is folytatni a sorozatot szerintem. Még 1 évad kijöhetett volna így, bár lehet, hogy nem látták értelmét. Mindegy nézem tovább a 3. évadot. :) Hátha megszeretem újra a sorozatot! :D
Ugyanezt a választ tudom itt is felhozni az évadokról:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!