Mi lehet ennek a filmnek a címe? (baráti társaság a vacsoravendégeket gyilkolja le)
Nem tudom pontosan, mikor láttam, de sok évvel ezelőtt ment a tv-ben. Arról szólt (ha jól emlékszem), hogy egy baráti társaság vacsorákat rendezett, és a meghívott vendégeket kinyírták, majd a hátsó udvarban elásták őket. Aztán még az volt benne, hogy egy rendőr rájött, hogy mit művelnek, de úgy emlékszem, hogy őt is kinyírták. És valami nagy csattanó volt a végén... :D
A címe valami utolsó vacsora, vagy mi lehetett, de nem tudom. Valaki felismeri esetleg?
Az utolsó vacsora (The Last Supper)
színes, magyarul beszélő, amerikai filmszatíra, 94 perc, 1995
rendező: Stacy Title
forgatókönyvíró: Dan Rosen
zeneszerző: Mark Mothersbaugh
operatőr: Paul Cameron
jelmeztervező: Leesa Evans
producer: Matt Cooper, Larry Weinberg
executive producer: David Cooper
látványtervező: Linda Burton
vágó: Luis Colina
szereplő(k):
Cameron Diaz (Jude)
Ron Eldard (Pete)
Jonathan Penner (Marc)
Annabeth Gish (Paulie)
Courtney B. Vance (Luke)
Ron Perlman (Norman Arbuthnot)
Nora Dunn (Alice Stanley)
Mark Harmon (Domináns férfi)
Bill Paxton (Zack)
Jude, Paulie és Pete végzős egyetemisták, és meggyőződéses liberálisok.
Egy házban élnek, vasárnap esténként együtt vacsoráznak, és együtt szidják a konzervatívokat, és minden más,
velük ellentétes nézetet valló embert.
Egyik alkalommal Pete vendéggel állít be.
A vacsora azonban váratlan fordulatot vesz, miután Zack kritizálni kezdi Pete-et, a többiek végeznek vele.
A bűntudatot gyorsan háttérbe szorítja a liberális elme.
Elhatározzák, hogy tökélyre fejlesztik a módszert,
minden héten hasonló körülmények között megszabadítják a világot egy általuk veszélyesnek ítélt embertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!