Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a legújabb...

Mi a véleményetek a legújabb Scooby Doo sorozatról, a Rejtélyek nyomában-ról? (Mistery Incorporated)

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jó lett, mert a szereplők magánéletére is koncentrál, és van külön története, egy hatalmas rejtély van az egész mögött, azokon a rejtélyeken kívül, amit részenként megoldanak. És végre összejön Fred és Diana aminek már rég meg kellett volna történnie, de eddig nem volt semmi konkrét, max utalások rá. És végre megvolt az első csók :D

2013. jan. 9. 12:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Más nem válaszolt, hát én írok valamit: az eddigi legösszeszedettebb Scooby sorozat. Pont azon okokból, amiket írtál, plusz nekem a sok kisebb utalás is tetszik, amiket a korábbi sorozatokra és más rajzfilmekre is tesznek.

Érződik, hogy a készítők nagyon otthon vannak ebben a világban, ugyanakkor tisztában is vannak a régebbi Scooby-s rajzfilmek szépséghibáival, és igyekszenek szépíteni rajtuk.

2013. márc. 16. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!