Barátok közt. Ilyen forgatókönyv miért nem lehetséges?
Figyelt kérdés
András nem hal meg, csupán a nyomozás idejére titokban tartja hogy él. Ezzel Jullás is bűnhődik kicsit, és a verőemberek sem tudjak h túlélte. Miután kiderült ki küldte a verőembereket, és azt a két csávót is elkapják, András ujra feltűnik a Mátyás király terén. Mikinek, Jullásnak és Attilának elmondja, hogy soha nem fog megbocsajtani, ezután lelép Dubaiba igy írva ki magát egy időre a sorozatból.2013. jan. 9. 09:08
1/6 anonim válasza:
Ez jó ötlet, de sajnos a forgatókönyvírók csak nagyon ritkán veszik figyelembe a nézők kérésit:(
2/6 anonim válasza:
Aztán kilép a zuhanyzóból, és azt mondja:
-Jó reggelt!
4/6 anonim válasza:
Vagy úgy hogy a temetésen felkel a koporsóból és megveri Attilát amiért lefeküdt Julival :D
5/6 anonim válasza:
Jajj már... az élet nem tündérmese... én sajnáltam Andrást, hogy meghalt, de már esküszöm örülök neki, mert kiborít ez a szenvedés, amit azóta olvasok az interneten...
Ilyen az élet öcsém... tele van szenvedéssel, az emberek meghalnak stb-stb... Mellesleg sokkal életszerűbb az ami most van (noha már az se egyszerű), mint a Te elképzeléseid... Nőjj fel
6/6 anonim válasza:
Esküszöm én is ilyesmire gondoltam! Én nem hiszem el, hogy meghalt, szerintem vissza fog jönni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!