Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó film lett a Hobbit?

Jó film lett a Hobbit?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla?

2013. jan. 8. 17:14
 1/8 anonim válasza:
0%
szerintem jó de az idegesített hogy ami az elején célnak volt kitűzve a végén nem történt meg mintha akarnának 2. részt csinálni
2013. jan. 8. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jó lett, bár a trilógiánál nem jobb, viszont nem is ez volt a célja. Én meg kaptam, amit vártam tőle, sőt, még többet is. Remek film, érdemes megnézni, főleg ha rajongója vagy a Gyűrűk Urának.

Kedves előző: Igen, lesz folytatás, ugyanis három részesre tervezik ezt is, akárcsak a Gyűrűk Urát. :D

2013. jan. 8. 17:28
 3/8 anonim válasza:
0%
gyűrűk ura-fanoknak kötelező,egyébként énis az vagyok/voltam de szerintem rettentően hosszúra és elnyújtottra sikerült,mert a könyv kb. egy ujjnyi vastag..különben nem is értem minek kellett két részre osztani,nyilván a $ miatt.
2013. jan. 8. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Kicsit vontatott, bőven elég lett volna ez egy 3 órás filmnek. Felesleges 3 részt csinálni, persze úgyis megy majd rá a nép, ahelyett, hogy inkább elolvasná a könyvet. Persze az olvasás manapság nem "menő"...
2013. jan. 8. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

off-hundorgo....3 részes lesz a film. minden évben egy új rész lesz december 13 környékén-

amúgy a hobbit szerintem 2012 legjobb filmje volt, de a gyűrűk ura szintjére nem emelkedett fel.

2013. jan. 8. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:

17:24 olyan idegesítő, hogy az emberek csak úgy beülnek a filmre de még arra sem képesek, hogy utána nézzenek annak, hogy mit fognak látni! Már réges régen TÉNY, hogy 3 részes lesz a film.

Kérdező: én imádtam, semmilyen csalódás nincs bennem, nem haosnlítottam semmihez, ez egy önálló történet. Nagyon várom a következőket is.

2013. jan. 9. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó lett! Én szeretem a Gyűrűk urát is. Szerintem nem volt vontatott, egy percig nem unatkoztam rajta, sőt örülök, hogy részletesebben csinálták meg, mint a GYU-t, és nemhogy kivettek volna belőle, még tettek is hozzá a sztorihoz Tolkien feljegyzései alapján. És a pénz miatt lett trilógia vagy sem, ha ilyen színvonalas lesz a többi is, én nem fogom sajnálni rá azt a pár ezer forintot, ugyanis nekem sokkal többet ér, mint egy 623. romantikus vígjáték vagy akciófilm.
2013. jan. 9. 13:47
 8/8 bamboochatheone ***** válasza:
Én megnéztem és végig majd lerágtam a körmöm. Szerintem sokkal jobb mint a Gyűrűk Ura. Bár azt is nagyon szeretem de ez sokkal látványosabb meg jobb.:D Csak ajánlani tudom. Alig várom hogy jöjjön a másik két rész is.
2013. jan. 10. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!