Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Láttátok a Bűnök és szerelmek...

Láttátok a Bűnök és szerelmek című filmet? Én sajnos nem. Bánjam h nem tudtam megnézni vagy örüljek neki? Miről szól?

Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát....annyira nem volt rossz. Nézhető kategória, de sokat nem hagytál ki vele:) persze ez attól is függ, hogy kinek milyen témájú sorik jönnek be...
2013. jan. 8. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas. Nem viccelek. Öt percet elkaptam belőle, a Rómeó és Júlia cigány"kultúrára" hangolt változata. Ez már az intróból is látszott amúgy, de az, hogy végig egy narrátornak kell beszélnie, hogy a kedves nézők megértsék, hogy miről szól ("A lövöldözés hangjára a rendőrök is kijöttek") az már kritikán aluli. Őszintén elszomorít, hogy ma erre van igény-szükség Magyarországon. Teljesen nyilvánvalóan egy adott szociokulturális háttérrel rendelkező embercsoportnak készült, de ez a csoport nem ismeri a szociokulturális szó jelentését. Tanulságos egyébként pár percet megnézni belőle, különös figyelemmel az intrójára, de én többet nem vesztegetnék rá az időmből, mert csak elszomorít, idegesít és lehangol.
2013. jan. 10. 00:08
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Nekem tetszett!!
2013. jan. 12. 08:59
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem maga a történet jó lenne, de ahogy az meg van csinálva...Borzalmas.
2013. jan. 12. 11:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat:) ment a felpontozás
2013. jan. 13. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:

# 2/5 Időpont 01-10 00:08

én örülök hogy van narrátor mert az Bozsó Péter és őt imádom <3 <3 :)))

2013. jan. 19. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz,csak az nem tetszik benne,hogy olyan "lehetetlen" neveket adtak a szereplőknek.Ha már magyar film,akkor Jóska és Pista legyen,ne pedig Frenki,Lorenzo,Rómeó,Valter,Kevin,Kira...bár manapság igaz,hogy a mai tizen-huszonévesek közt sok ilyen furcsa nevű van,csak azért maradhatnának a józan ész határain belűl.
2013. jan. 24. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!