Melyik ez a film?
Figyelt kérdés
Egy feleségről és egyben anyáról szól,aki gyilkossá válik,mert mindenkit el tesz láb alól,aki egy pici rosszat mond,vagy tesz a fia,vagy bármely családtagja ellen.Azt hiszem a fia tanárát is megöli.De mindig mindent megúszik.A végén azt hiszem bíróság előtt is lesz,de nagyon ki tud játszani mindenkit,nagyon trükkös asszony,vicces mikor a villantásával befolyásolja az esküdtszéket.Komikusan hangulata van az egész filmnek,nem horror és nem thriller,olyan mint a vígjáték,elég vicces.2013. jan. 8. 01:07
3/10 anonim válasza:
Eltakarítónő talán? Abban van ilyen hasonló, ha jól emlékszem :)
4/10 A kérdező kommentje:
Az első lesz az,a Titkos gyilkos mama.Nem hittem,hogy a leírásomból felismeri valaki,nagyon örülök neki! Köszönöm szépen! :)
2013. jan. 8. 04:53
5/10 A kérdező kommentje:
Első válaszoló,jó film nézd meg! :)
2013. jan. 8. 04:54
6/10 anonim válasza:
Okés, köszi annak aki ráismert. :) amúgy az eltakarítónő se rossz. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Jé,még csak most látom,hogy ez igaz történet :D Márcsak azért is érdemes megnézni :)
2013. jan. 8. 22:11
8/10 A kérdező kommentje:
Hát most,hogy megnéztem,én nem hiszem el,hogy ez igaz történet.Csak úgy mondják az elején a film kedvéért..
2013. jan. 9. 10:50
9/10 anonim válasza:
Nem az elején kell nézni, hanem a stáblista végén a szabványszöveget.
De a megtörtént eseten alapuló történetek, még a komolyak is tele vannak fiktív elemekkel, kitalált mellékszereplőkkel, eltúlzott konfliktusokkal.
Ez pedig egy fekete humorú szatíra, tehát ha megtörtént eseményeken alapul, akkor legfeljebb nyomokban emlékeztethet azokra.
10/10 anonim válasza:
Ahogy sejtetted, a vége szerint tiszta fikció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!