Miért késik a felirat a film alatt?
Figyelt kérdés
Nézem a filmet és kb fél percet késik a felirat.Másnál tökéletesen működik.Ugyan azt a programot használom amit a többiek és nálam még is el van csúszva,miért?2013. jan. 7. 10:58
1/10 anonim válasza:
Keress egy másik feliratot. Másold ki a film pontos nevét, amit a mappa alatt látsz, és keresd úgy.
2/10 A kérdező kommentje:
Azt a részt szedtem le amihez a feliratot csinálták
2013. jan. 7. 11:05
3/10 anonim válasza:
Akkor próbáld meg másik lejátszóval elindítani... igazából nem tudom, hogy mi lehet a baj, de próbáld meg azért! Nekem olyan volt, hogy véletlenül rossz feliratot szedtem le hozzá, de aztán leszedtem egy másikat és azzal már jó volt.
4/10 A kérdező kommentje:
Milyen lejátszót nézzek?
Egyébként nem találok hozzá másik feliratot,csak egy ember csinál/csinált a mentalistához.
2013. jan. 7. 11:10
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
Ezt használom
2013. jan. 7. 11:22
7/10 anonim válasza:
Windows Media Player, BS player, VLC, GOM
Én ezeket ismerem.
8/10 anonim válasza:
Más filmeket jól játszik?
Nézd meg az Eszközök->Sávszinkronizálás menüpontot.
9/10 anonim válasza:
biztos h jó verziót szedtél le? mert ha pl te 720p-s a sorozat, de te hdtv lol feliratot szedtél le, akkor csúszhat. a verziók egyezzenek!
10/10 A kérdező kommentje:
100% hogy jót szedtem le,csak azzal a két résszel volt gond,mert most már jól működik.
Köszi a válaszokat!
2013. jan. 7. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!