Lesz. A kínzókamrákban. Dél Oroszországban fogják bevetni 2014-től. Állítólag sok országban betiltották mert ez a csonkításnál is durvább kínzás Állítólag. De majd utánanézek. ;D
2013. jan. 6. 19:04
2/14 A kérdező kommentje:
hehehe de vicces...-.-"
2013. jan. 6. 22:38
3/14 anonim válasza:
Hát ha Fluor Tomikának megengedték, hogy filmet csináljon, bármi megtörténhet...
2013. jan. 7. 14:28
4/14 anonim válasza:
1. Valaszolo nagyon viccesnek hiszed magad mi?! istenen ilyen nyomorultat-. - es meg hogy orul neki. Kivanom h ELOBEN akadsz szsmbe egy directionerrel!!!! lshet h neked nm ok a zenei stilusod d mit solnal hozza ha a te kedvenceddt fikaznank?!
Valaszom: igen let meghozza most a nyaron fog megjelenni 3Dben:D 3Ds 1Ds film :D
2013. jan. 7. 15:56
5/14 anonim válasza:
Jajj már vártam ,hogy valamelyik nekem esik.Van saját véleményem nem tehetek róla ,hogy ezt te nem tudod elfogadni.Te vagy a szánalmas ember! Na nem kívánkozom ilyenekkel társalogni. Egyébként kérdező: a Movie Insider-re kivan írva TBA-ként ami azt jelenti ,hogy be lett jelentve várható filmként. Producerek vannak de még rendező nem vállalta el.
Nagyon örülök ,hogy a Directionerek kiállnak egymás mellett! És aki hülye azon csak Istenke segíthet! Köszönöm Directioner! :)
2013. jan. 8. 17:52
8/14 anonim válasza:
Inkább azt köszönd meg ,hogy rád szántam az időm és kikerestem neked azt szaros filmet ,hogy mikor lesz basszus!
Hülye libák.
2013. jan. 8. 20:40
9/14 anonim válasza:
Elméletileg lesz, de nem tudom, hogy mikor! De 3D-ben akarják.
Milyen jól hangzik: 3D-s 1D film :DD
2013. jan. 13. 16:36
10/14 anonim válasza:
2013 Augusztusán fog megjelenni ;)
és már nem azért de akik nem szeretik őket , azok mégis mi a halálért irogatnak ide és pazarolják rájuk a fáradtságot?!!! az egy dolog h. nem szereti vki őket, de akkor nem kell hozzá szólni vagy max ennyit h.: bocs de én nem bírom őket...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!