Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Scooby Doo Rejtélyek Nyomába...

A Scooby Doo Rejtélyek Nyomában sorozatnak mért két év alatt adják le egy évadát?

Figyelt kérdés

Az 1. évadot 210-ben és 2011-ben 2 részre bontva adták le, és a 2. évadot 2012-ben csak a 15. részig adták, és idén folytatják de mééért?

Olyan kíváncsi vagyok rá, szerintem az eddigi legjobb Scooby Doo sorozat, például mert Fred meg Diana kapcsolatát végre megmutatják.

2013. jan. 4. 13:32
 1/2 anonim válasza:
pénz és nézettség
2013. jan. 6. 13:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert a CN nehezen tudja műsorra tűzni. Vannak új sorozatok, új részekkel, és mindent nem akar rögtön ellőni. Szerintem is hülye megoldás, hogy félbehagy egy évadot, amikor már minden rész készen van és leadásra vár, de így csinálják. Idén májusban a magyar CN levetíti az utolsó részig, örüljünk!
2013. márc. 10. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!