Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Barátok közt andrás halála....

Barátok közt andrás halála. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Kit tartatok felelősnek? Kit utáltok a legjobban? Én a julit de azt nagyon

2013. jan. 3. 16:10
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Jobb lett volna ha Julit írják ki a sorozatól. Őszintén rühellem azt a nőt, és sajnos a viselkedése a mai valóságot tükrözi!!!! Mert sajnos vannak ilyen nők már ha az ilyet nőnek lehet nevezni....
2013. jan. 11. 15:28
 22/26 anonim ***** válasza:
54%

Ha már itt tartunk,akkor a fiatalabb karaktereket is rühellem.Az is a valóságot tükrözi,utálom is ezeket a mai kis beképzelt tizenéves p*csöket(tisztelet a kivételnek).

Sajnos az az igazság,hogy meg akarják mondani nekünk,hogy milyenek legyünk,még egy ilyen sorozaton keresztül is.Ezt hívják manipulációnak.

2013. jan. 11. 19:42
 23/26 anonim ***** válasza:

Minden régi szereplőt kiírnak. A legjobban a Gézát sajnálom és most az András. Hihetetlen.

A Juli vagy az Attila döglött volna inkább meg.

2013. jan. 16. 09:29
 24/26 anonim ***** válasza:
Arra azért kíváncsi lennék, hogy Attila hogyan jutott Igor nyomára. Mostanában nem láttam minden részt. Azt igen, hogy tegnap beszélt a rendőrökkel, de azt nem tudtam kivenni ebből, hogy miként jutott a nyomára.
2013. jan. 16. 10:18
 25/26 anonim ***** válasza:

utolsó:

Claudia mondta h a pincérek bénák voltak, és gondolták h biztos ők voltak a verőlegények, és a partiszervezőnél érdeklődtek. valahogy így jutott el a lakásba

2013. jan. 18. 22:26
 26/26 anonim válasza:

életem legfontosabb eseménye.

szuper gáz ahülye baraátok közt

2015. jún. 15. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!