Ajánlanátok pár viszonylag új (mondjuk 2000 utáni) durván ZS kategóriás horror (vagy annak feltüntetett) filmet?
Figyelt kérdés
Viszonyítási alapnak a lehengerlően izgalmas, de viccet félretéve 'brutálszar' Dühöngő Grizzli című filmet írnám. Jó ha a sztoriban valamilyen állat, vagy szörny tizedeli az agyhalott fiatalokat. A FreddyD-s olcsó filmeket már ismerem, de amúgy bármi jöhet, csak hemzsegjen a logikai hibáktól, és lehessen marha nagyokat röhögni.2013. jan. 2. 08:32
1/4 anonim válasza:
A mamut
Kardfog
Boa
Piton
Boa vs. Python
Gyilkos hőség
+Asylumos filmeket ajánlok neked! pl:Megapiranha
2/4 anonim válasza:
Temetőkapu (ennél szarabat még nem láttam,pedig már jó pár száz filmen vagyok túl!)
3/4 anonim válasza:
Karácsonyi áramszünet (the blackout):
Ócska színészek, nuku logika, borzalmasan amatőr szörnyek..
Snow Shark: Hó alatt közlekedő cápa XD
Cabin in the woods: Nem azért ajánlom mert rossz, hanem mert ez egy szatíra, vagyis gyakorlatilag kifigurázza ezeket a filmeket a túlzásaival. Nekem nagyon tetszett..
Aztán: Az ilyen versusos filmeket ajánlom pl.megacápa vs. Óriáspolip
Borzasztóan rosszak.
Ja és a másik fajta, amikor két szörny keresztezésével létrejött valami tizedeli a tiniket pl. Piranhaconda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!