Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Xena leszbikus?

Xena leszbikus?

Figyelt kérdés
Mert ládtam egy reklámban arra utaló jeleket
2013. jan. 1. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Régen néztem és úgy emlékszem hogy voltak hajlamai : [link]
2013. jan. 1. 15:56
 2/7 A kérdező kommentje:
igen hát szóval leszbikus
2013. jan. 1. 16:45
 3/7 A kérdező kommentje:
ez undorító tök jó csj azt leszbikust alakít
2013. jan. 1. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
elég sötét vagy, barátom.
2013. jan. 1. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. Bar az elejen inkabb Gabrielle mozdult ra. Mert Xena hösiessege magaval ragadja.Xen inkabb a 3.evadtol tekint ra ugy. Xemanak pl tobb pasi jutott az elejen (Marcus, Hercules, Ares). Bar a 2. evad is gyanus,mert az egyik reszben (Egy nap az eletben) egyutt furdenek. Bar, ez tobb reszben is elofordult ( Örökseg, Az Ur

szava, Sok boldog visszaterest.) Arrol nem is beszelve,hogy nem 1csokjelenetuk volt. A6.evadbol tunik fel leginkabb. Pl. Amikor a sors oosszeutkozik cimu reszben. Alti ezt mondja Xenanak: Lattam, hogy neztel ma este a lanyra ( Gabriellre- Gabynak eloadasa volt , Xena meg rozsat is dobott neki) Caesar barmit megtenne,ha ra neznel igy. Caesar feltekeny lesz Gabyra, ezert elhiteti mindenkivel,hogy Gaby bergyikos. Mikor Gabyt keresztre akarja feszittetni Caesar, Xena sžokasbhoz hven kozbeavatkozik ( eleinte o se tudta, hogy o Gaby, mert ebben a reszben Caesar jol osszekutyulja a dolgokat, Alti vilagositja fel, mert megmutatja egy masik eletuket). Ebben a reszben Gaby hireš dramairo Gaby mondja Xenanak: A szerelemrol irok, de eddignem tudtam, mi az Xena megmenti Gabyt. Vegul ot fetik . keresztre. Gaby vegul megolja a dolgokat. A sok boldog virzaterert cimu reszben Gaby szuletesnapja van.dena Szapphot keri meg, hogy irjon egy verset. Elfaradtam, ha meg most is ketelkedszy irj minden reszt kattam., bocs az ekzetekmhak

2013. jan. 2. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ui! Bocs, az ekezetek miatt, telorol vagyok
2013. jan. 2. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:

És az miért baj?

Elég korlátolt és prűd vagy, kérdező, na meg homofób is.

Nagyon is illik a sorozatba a leszbikus vonal, anélkül legalábbis nem volna olyan jó, mint amilyen.

2013. jún. 16. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!