A New Moon le lehet tölteni a netről ingyen úgy, h le is játsza végig? Vannak Twilightos tanszerek?
A filmre gondolsz? Mert azt még nem. Csak trailereket találsz.
Amerikai bemutató: 2009.11.19
Magyar Bemutató: 2009.11.20
Szóval még várni kell... :(
A tanszerekről nem tudok semmit.
Pont fordítva!
USA bemutató: 2009.11.20.
Itt a csavar.. A Magyar premiert 1 nappal előrébb rakták
2009.11.19-re!
Amikor ezt a Franciák meglátták még 1 nappal előrébb tolták az ő premierjüket.. Szóval Franciao.-ba már 2009.11.18.-án látható!
második!
most hogy mondod, tényleg! :D
Mert amiket neten találtam képeket, a new moon hivatalos plakátja vagy mi, az mind nov. 20, viszont amikor a moziban kkint volt a plakát, nov 19. volt rajta. csak kicsit furcsálottam hogy itt elöbb, és azt hittem én emlékeztem rosszul, de aqkkor mégsem :D
Jobb helyeken van már premier előtti előadás is, szóval akár már 18.-án azaz kevesebb, mint egy hónap múlva a moziban ülheted végig... de most őszintén egy nap ide vagy oda? az már semmi a hónapokhoz :P
(Ek azért van hamarabb a premier a magyaroknál (mint szinte minden filmnél) mert nálunk csütörtökön vált a moziműsor, míg Amerikában pénteken. Szal szerintem az Eclipse is egy nappal hamarabb lesz fent a műsoron, de nem innék előre a medve bőrére :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!