Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A New Moon le lehet tölteni a...

A New Moon le lehet tölteni a netről ingyen úgy, h le is játsza végig? Vannak Twilightos tanszerek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A filmre gondolsz? Mert azt még nem. Csak trailereket találsz.

Amerikai bemutató: 2009.11.19

Magyar Bemutató: 2009.11.20

Szóval még várni kell... :(

A tanszerekről nem tudok semmit.

2009. aug. 25. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Pont fordítva!

USA bemutató: 2009.11.20.

Itt a csavar.. A Magyar premiert 1 nappal előrébb rakták

2009.11.19-re!

Amikor ezt a Franciák meglátták még 1 nappal előrébb tolták az ő premierjüket.. Szóval Franciao.-ba már 2009.11.18.-án látható!

2009. aug. 25. 20:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Pedi a film letöltések között láttam a New Moon és anny helyet foglal mint egy film de,nem játsza le végig. :( Amúgy köszi a válaszokat!
2009. aug. 26. 12:10
 4/11 anonim ***** válasza:

második!

most hogy mondod, tényleg! :D

Mert amiket neten találtam képeket, a new moon hivatalos plakátja vagy mi, az mind nov. 20, viszont amikor a moziban kkint volt a plakát, nov 19. volt rajta. csak kicsit furcsálottam hogy itt elöbb, és azt hittem én emlékeztem rosszul, de aqkkor mégsem :D

2009. aug. 26. 14:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert egy fake torrentet töltöttél le.
2009. aug. 27. 02:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Aha. Nem vagyok egy zseni.Ezért nom tom mi az a fake torrent és hol lehet jó torrentet találni!
2009. aug. 27. 19:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát erről a filmről még sehol, mert (ha jól tudom) még nem jött ki, de főleg az ilyen meghívós torrentoldalak a megbízhatóak. Pl.: majomparade.com, beload.hu stb. Nem regisztrálós mondjuk a thepiratebay.org, de ott azért szoktak fake-ek (hamis torrent, fogalaja a helyet, de nem ér semmit) lenni.
2009. aug. 28. 01:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Világos!Köszi!:)
2009. szept. 19. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Azok csak a Trailerek! Meg gondolom raktak még mellé riportokat a new moonnal kapcsolatba meg fake videókat.
2009. szept. 20. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Jobb helyeken van már premier előtti előadás is, szóval akár már 18.-án azaz kevesebb, mint egy hónap múlva a moziban ülheted végig... de most őszintén egy nap ide vagy oda? az már semmi a hónapokhoz :P

(Ek azért van hamarabb a premier a magyaroknál (mint szinte minden filmnél) mert nálunk csütörtökön vált a moziműsor, míg Amerikában pénteken. Szal szerintem az Eclipse is egy nappal hamarabb lesz fent a műsoron, de nem innék előre a medve bőrére :D)

2009. okt. 19. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!